Λαμία: Η «SPAL Α.Ε.» ανοίγει τα φτερά της και στο εξωτερικό!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 07:50 Λαμία: Η «SPAL Α.Ε.» ανοίγει τα φτερά της και στο εξωτερικό!

Με αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον η SPAL Α.Ε., που ξεκίνησε και τις εξαγωγές σε χώρες του εξωτερικού.  

Η γνωστή κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο προϊόντων αλουμινίου και P.V.C., SPAL Α.Ε., που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, μέσα σε μια όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα, όπως κάθε χρόνο, έκοψε την πίτα για το 2019.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας στηρίζουν 21 χρόνια τώρα. Εκτός από τους πελάτες μας στην Ελλάδα, θέλω να ευχαριστήσω και την ομογένεια που μας εμπιστεύεται, αφού από φέτος ξεκινήσαμε και τις εξαγωγές. Παρά τις δυσκολίες των καιρών συνεχίζουμε δυναμικά...», είπε ο Πρόεδρος της εταιρείας Μίλτος Αλαφραπάτης, ο οποίος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της εταιρείας.

Στην επόμενη φωτογραφία ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας και πήρε το φάκελο με το δώρο!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε πρόεδρος της SPAL Α.Ε. Μίλτος Αλαφραπάτης.

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή πίτας της SPAL Α.Ε.

www.spal.gr

facebook.com/pages/SPAL-AE-ΚΟΥΦΩΜΑΤA-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ-PVC

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση