Για Αγγλικά ενηλίκων στη Λαμία... "Go English"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 07:30 Για Αγγλικά ενηλίκων στη Λαμία... "Go English"

Μη το αναβάλλεις άλλο! Τώρα έχεις κάθε λόγο να αποκτήσεις πιστοποίηση ξένης γλώσσας στα Αγγλικά μέσα σε μόλις λίγους μήνες.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «go English» διαθέτει ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών, ειδικά σχεδιασμένο για ενήλικες, με στόχο την άμεση πιστοποίηση των συμμετεχόντων σε διάστημα μόλις λίγων μηνών. 

Το πρόγραμμα Αγγλικά για ενήλικες του «go English» απευθύνεται σε φοιτητές, στελέχη και ανέργους, που επιθυμούν να προετοιμαστούν για Lower / Proficiency, ασχέτως του επιπέδου που αυτοί διαθέτουν στα Αγγλικά.

Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τα Αγγλικά όπως την μητρική τους γλώσσα, κατακτώντας με ασφάλεια και άνεση τον προφορικό και γραπτό λόγο.

Χάρη στην ευελιξία του προγράμματος σπουδών, μπορείτε να επιλέγετε τμήματα την περίοδο και τις ώρες που σας επιτρέπουν οι επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις σας.

Έναρξη μαθημάτων: 1 Φεβρουαρίου 2020

Γιατί να επιλέξω «go English»:

Ευέλικτα οικονομικά προγράμματα με ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους
Ολιγομελή ταχύρρυθμα τμήματα προσωποποιημένα στις ανάγκες σας για άμεσα αποτελέσματα
Υψηλό ποσοστό εξειδίκευσης στη διδασκαλία ενηλίκων
Εγγυημένη επιτυχία 
Οργανωμένο και ευχάριστο περιβάλλον διδασκαλίας με χρήση νέων τεχνολογιών
Εξειδικευμένη βιβλιογραφία και προσαρμοσμένα πλάνα ύλης για κάθε ηλικία
Συνεχή υποστήριξη από τους διευθυντές σπουδών και τους καθηγητές του φροντιστηρίου

Έχοντας ως όραμα να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες μάθησης για ΚΑΘΕ μαθητή του, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «go English» σε προσκαλεί να ενημερωθείς για το πως μπορείς να επωφεληθείς του προγράμματος Αγγλικά για ενήλικες καλώντας τηλεφωνικά στο 22313 06941 ή επισκεπτόμενος/η τα γραφεία του που βρίσκονται Πιπίνου 27, Λαμία (κοντά στην Αγία Βαρβάρα)

Κέντρο Ξένων Γλωσσών «go English»
Λεμονιά Μπαγινέτα – Κατερίνα Σώσκου

Διεύθυνση :  Πιπίνου 27
(περιοχή Αγίας Βαρβάρας)

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

 2231306941  6974678634   6973704873

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site: http://goenglish-bagineta-soskou.gr

Facebook: http://www.facebook.com/goenglish.bs

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση