Στυλίδα: Κάθε Πέμπτη παίζουμε δωρεάν «Paintball» !!!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 07:15 Στυλίδα: Κάθε Πέμπτη παίζουμε δωρεάν «Paintball» !!!

Ζήστε και εσείς περιπετειώδεις στιγμές γεμάτες αδρεναλίνη, με δωρεάν είσοδο κάθε Πέμπτη στο «Paintball Factory» στη Στυλίδα!

Κάθε Πέμπτη μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας άθλημα του Paintball στο «Paintball Factory» στη Στυλίδα, με δωρεάν είσοδο και εξοπλισμό, και πληρώνοντας μόνο τις χρωμόσφαιρές σας.

Το «Paintball Factory» στη Στυλίδα, έχει εδραιώσει στην περιοχή μας το ομαδικό άθλημα του Paintball, προσφέροντας απίστευτες στιγμές διασκέδασης.

Η ανανεωμένη πίστα του, καθώς και ο άρτιος εξοπλισμός του, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, υπόσχονται να κάνουν την επίσκεψη σας πολύχρωμη και αξέχαστη.

Αποκτήστε και εσείς την κάρτα μέλους του «Paintball Factory» για ένα χρόνο με μόνο 20€, για δωρεάν είσοδο στην πίστα όλο τον χρόνο και απεριόριστα παιχνίδια!!!

Ενώ αν είστε παρέα δέκα ατόμων και θέλετε να απολαύσετε το δημοφιλές παιχνίδι του Paintball, κερδίζετε έκπτωση 20% κατά την είσοδο.

Τέλος, το «Paintball Factory» αναλαμβάνει και παιδικά πάρτι. Δίνεται ειδικός εξοπλισμός για τους μικρούς μας φίλους για ξέγνοιαστο παιχνίδι, για ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο!!!

Για παιχνίδια Paintball πριν τις 5:00' το απόγευμα, καλέστε μας για ραντεβού στα τηλέφωνα 6940405320 & 6945545900, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες ή οποιαδηποτε διευκρίνηση.

«Paintball Factory»
Στυλίδα (Δίπλα στο Πάρκο του Λαού)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6940405320 & 6945545900
Facebook:
Paintball Factory Στυλίδα
Instagram: Paintball Factor Στυλίδα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση