Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Αυτή είναι η καλύτερη κρέμα προσώπου με ενεργό άνθρακα, για ενυδάτωση, σύσφιξη και αποτοξίνωση!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 12:10 Λαμία: Αυτή είναι η καλύτερη κρέμα προσώπου με ενεργό άνθρακα, για ενυδάτωση, σύσφιξη και αποτοξίνωση!

Ο λόγος για την καινοτόμο κρέμα προσώπου «Detox Black creme» με 24ωρη δράση, που καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες του προσώπου σας και δημιουργήθηκε από ενεργό άνθρακα, λάδι αργκάν, κολλαγόνο και πρωτεΐνες μεταξιού.

Η εταιρεία «Norntis Pharmaceutical Dermocosmetics» επαναστατεί στο χώρο της ομορφιάς και δημιούργησε για εσάς μία εξαιρετική κρέμα προσώπου με μοναδικά αποτελέσματα σύσφιξης, ενυδάτωσης και αποτοξίνωσης ιδανική για κάθε ηλικία!

 

Η «Detox Black creme» έχει αποτοξινωτική δράση λόγω του ενεργού άνθρακα που περιέχει και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα είναι πηγή τροφής και ενυδάτωσης για την επιδερμίδα, χάρη στον εκπληκτικό συνδυασμό συστατικών της.

Είναι πλούσια σε φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα, όπως, Hyaluronic Acid, Argan oil, St.John’s Wort extract, Silk Proteins,Collagen soluble, Aloe Vera κλπ

Τα εξαιρετικά αντιοξειδωτικά - αντιγηραντικά συστατικά που περιέχει, προστατεύουν την επιδερμίδα από τις συνέπειες της έκθεσής της στην ηλιακή ακτινοβολία και την επιβαρυμένη από την μόλυνση ατμόσφαιρα.

Αναζητείστε την κρέμα προσώπου «Detox Black creme» στα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτική περιγραφή των δραστικών:

Argan oil: Εξαιρετικό λάδι από τους καρπούς του φυτού Αργκάνια, από το Μαρόκο. με τεράστιο ποσοστό λινολεϊκό οξύ (45-50%), την λεγόμενη φυσική βιταμίνη Ε’, ολεϊκό οξύ και Βιταμίνη Α’, η οποία σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστατικά, λειτουργεί σαν επανορθωτική κατά της ακμής.

  • Γνωστό για την ισχυρή επανορθωτική και αντιγηραντική του δράση
  • Για την πρόληψη και τη θεραπεία του σκασμένου δέρματος, αλλά και για την καταπολέμηση των ρυτίδων.
  • Βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη. 

Ενεργός άνθρακας: Ο ενεργός άνθρακας δεσμεύει δηλητήρια, βαρέα μέταλλα και τοξίνες και αποτρέπει την απορρόφηση τους. Η ικανότητα του ενεργού άνθρακα να δεσμεύει τοξίνες και χημικά μπορεί να βοηθήσει το δέρμα με προδιάθεση για ακμή. Ο ενεργός άνθρακας απομακρύνει τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες από τους πόρους του δέρματος σας, αφήνοντας σας ένα καθαρό και απαλό πρόσωπο.

Sodium pca: Φυσιολογικό ενυδατικό που χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει ή να αποκαταστήσει ένα βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης στην κεράτινη στιβάδα.

Collagen: Δρα ως αντιγηραντικό, αφού αντικαθιστά την μειωμένη παραγωγή του κολλαγόνου από τον οργανισμό με το πέρασμα των χρόνων. Το κολλαγόνο, είναι η βασική πρωτεΐνη του ανθρώπινου οργανισμού και ιδιαίτερα της επιδερμίδας  

Aloe vera: Ενυδατικός και αναπλαστικός παράγοντας. Η Αλόη είναι γνωστή από την αρχαιότητα, για τις, πολλαπλές,  ευεργετικές της ιδιότητες, συμβάλλοντας σημαντικά, στην υγεία της επιδερμίδας

Glycyrrhetinic acid:(γλυκυρροχητινικό οξυ) Αντιφλεγμονώδης και καταπραϋντικός παράγοντας.

Hyaluronic acid: Αντιγηραντικός, αναπλαστικός και ενυδατικός παράγοντας. Προσφέρει λάμψη και ανανεώνει το δέρμα.

Εκχύλισμα χαμομηλιού: Περιποίηση και ενυδάτωση της πολύ ευαίσθητης επιδερμίδας

Βalsam oil (Hypericum perforatum), Λάδι από βαλσαμόχορτο, με εξαιρετική επουλωτική αναπλαστική δράση. Το βαλσαμέλαιο, έχει αντιφλογιστικές, αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Η ιδιότητα του να αναπλάθει τα κύτταρα του δέρματος, βοηθά στην αντιμετώπιση πολλών δερματολογικών προβλημάτων.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης: Σε καθαρό δέρμα, απλώνουμε την κρέμα, στο πρόσωπο και στο λαιμό και με απαλές κυκλικές κινήσεις, βοηθάμε να απορροφηθεί, όλες τις ώρες το 24ωρο.

Χρήση εξωτερική.

«Detox Black creme»... Για νεανικό, σφριγηλό και λαμπερό πρόσωπο!!!

 

«Norntis Pharmaceutical Dermocosmetics»
«Detox Black creme» - 24ωρη κρέμα προσώπου
Site: Norntis.gr
Facebook: Norntis Pharmaceutical
Instagram: Norntis Pharmaceutical
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.