Λαμία: Ορκωμοσία της 2019 Α' ΕΣΣΟ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 15:45 Λαμία: Ορκωμοσία της 2019 Α' ΕΣΣΟ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με σαφώς λιγότερο κόσμο από ορκωμοσίες του κοντινού παρελθόντος, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/2) στο ΚΕΥΠ η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων που παρουσιάστηκαν στο συγκεκριμένο Σημείο Υποδοχής Οπλιτών (Σ.ΥΠ.Ο.).

Αυτή ήταν και η πρώτη σειρά για το 2019 (Α’ ΕΣΣΟ) σύμφωνα με το νέο σύστημα και ορκίστηκαν συνολικά 186 οπλίτες.

Ο καιρός βοήθησε συγγενείς και φίλους των νεοσυλλέκτων για να έρθουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας στη Λαμία, για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Η ορκωμοσία έγινε παρουσία των Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών του τόπου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικολάου.

Την ημερήσια διαταγή εκφώνησε ο Διοικητής του ΚΕΥΠ, Ταξίαρχος Βασίλης Μπέλλος, ενώ χαιρετισμό προς τους ορκισθέντες, απηύθυνε ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), Υποστράτηγος, Τάσος Τσιάλτας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας της 2019 Α' ΕΣΣΟ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση