Δομοκός: Πρώτα και πάνω απ΄ όλα οι... «Συνδημότες»!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 10:15 Δομοκός: Πρώτα και πάνω απ΄ όλα οι... «Συνδημότες»!

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος, ο οποίος όπως μαθαίνουμε συνεχίζει δυναμικά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του στην περιοχή του Δομοκού με αξιόλογα στελέχη, έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα και το λογότυπο του Συνδυασμού του.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι +ΔΗΜΟΤΕΣ (Συνδημότες),

συνεχίζοντας την πορεία προς την εκλογική διαδικασία, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση της κοινοποίησης του ονόματος και του λογοτύπου του Συνδυασμού μας.

Σε αυτά προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε όσο πιο παραστατικά γίνεται το μοντέλο διοίκησης που οραματιζόμαστε για το Δήμο Δομοκού. Μετά από διαλογική συζήτηση με φίλους και υποψηφίους, καταλήξαμε στο όνομα «+ΔΗΜΟΤΕΣ» (Συνδημότες).

Ένα όνομα που πιστεύουμε ότι δηλώνει, χωρίς περιστροφές, τη διάθεση και τη σκέψη μας, ως μία ομάδα ανθρώπων που θέλουμε να αναλάβουμε την τύχη του Δήμου Δομοκού, με στόχο να τον οδηγήσουμε στη θέση που του αρμόζει στον Πανελλαδικό χάρτη, μέσα από τις ρεαλιστικές επιθυμίες αλλά και τις διορατικές προτάσεις ΟΛΩΝ των Συνδημοτών μας.

Ευελπιστώντας στη στήριξή σας σε αυτή μας την προσπάθεια και ενθουσιασμένοι από την ανταπόκρισή σας, συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι την τελική επιτυχία!

Χαράλαμπος (Μπάμπης) Λιόλιος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δομοκού
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση