Έκοψαν την κορδέλα του νέου Α.Τ. Αμφίκλειας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 08:50 Έκοψαν την κορδέλα του νέου Α.Τ. Αμφίκλειας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ήταν όλοι εκεί για να εγκαινιάσουν το νέο κτίριο που θα στεγάζει το Α.Τ. Αμφίκλειας....

Παλαιότερα στέγαζε το Ειρηνοδικείο της περιοχής. Όταν αυτό έκλεισε το κτίριο από το Υπουργείο Οικονομικών παραχωρήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οι συνέργειες με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το πραγματικό ενδιαφέρον από πλευράς Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ειδικότερα του Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Αναγνωστάκη, έφεραν αποτέλεσμα και σήμερα εγκαινιάστηκε ένα στολίδι, που θα στεγάζει τους αστυνομικούς της περιοχής και θα εξυπηρετεί τους επισκέπτες.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος,  παρουσία βουλευτών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, των σωμάτων ασφαλείας και κατοίκων της περιοχής.

Την κορδέλα έκοψε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, μαζί  με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη που είναι και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε δηλώσεις βουλευτών μετά τα εγκαίνια του Α.Τ. Αμφίκλειας.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή εγκαίνιων στην Αμφίκλεια.... 

 

 

     

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση