Δομοκός: Ο Γιώργος Λελεντζής στο Συνδυασμό του Μπάμπη Λιόλιου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 19:28 Δομοκός: Ο Γιώργος Λελεντζής στο Συνδυασμό του Μπάμπη Λιόλιου

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στην περιοχή του Δομοκού Γιώργος Λελεντζής δηλώνει επίσημα την υποψηφιότητα του, ως Δημοτικός Σύμβουλος, για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, συστρατευόμενος με τους «+Δημότες» του Μπάμπη Λιόλιου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Λελεντζής εμπλέκεται με τα κοινά, αφού είναι ήδη Πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Θαυμακού και έχει δώσει δείγματα γραφής της δουλειάς του και της δράσης του.

«Στόχος μας είναι να περάσει ο Δήμος σε τροχιά αναδιαμόρφωσης και προόδου, να αλλάξει σελίδα, να προστατεύσουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του δημότη. Να αναδείξουμε τον πολιτισμό μας και να προάγουμε τον αθλητισμό...», τονίζει στο μήνυμά του ο Γιώργος Λελεντζής.

Δείτε το βίντεο:

Ο Γιώργος Λελεντζής έχει πλούσια αθλητική δράση σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ως ποδοσφαιριστής και προπονητής ακαδημιών, ανδρικών ομάδων καθώς και της Στρατιωτικής Ομάδος της 79 ΑΔΤΕ, ενώ είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής πλέον του Αχιλλέα Δομοκού.

Αγαπάει την παράδοση και παλεύει για την ανάδειξή της και τη συνέχισή της, συμμετέχοντας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Έχει επίσης πολλές επιτυχίες και διακρίσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Στην τοπική αυτοδιοίκηση, εν μέσω κρίσης ολόκληρης τη χώρας, με την ιδιότητα του Πρόεδρου, προσπάθησε να κρατηθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων σε υψηλό επίπεδο με κάθε κόστος. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση