Νίκος Σταυρογιάννης: «Συνεχίζουμε μαζί...»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 18:03 Νίκος Σταυρογιάννης: «Συνεχίζουμε μαζί...»

«Η εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμή μας! Ο δρόμος έχει ήδη χαραχθεί....».

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, ο Δήμαρχος Λαμιέων και εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο, Νίκος Σταυρογιάννης, παρουσίασε το συνδυασμό του «Πρόταση Ευθύνης» ζητώντας την εντολή για να συνεχίσουν μαζί το έργο.

Δίπλα του, παλιά αλλά και αρκετά νέα στελέχη που πλαισιώνουν το συνδυασμό του στο Κεντρικό ψηφοδέλτιο και τις Τοπικές Κοινότητες, καθώς και πολιτικοί αλλά και συνάδελφοί του στον πρώτο και δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης.

Η παρουσίαση της υποψηφιότητας Σταυρογιάννη ξεκίνησε με ένα βίντεο που περιγράφει, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε με τους συνεργάτες του τη διοίκηση του Δήμου το 2014 και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τις ενέργειες που πραγματοποίησαν για να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε η ομιλία του κ. Σταυρογιάννη μέσα από την οποία ζήτησε και πάλι τη στήριξη των δημοτών για να συνεχίσει, όπως είπε, το έργο του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κατάφεραν πολλά «πετύχαμε πολλά. Είχαμε όραμα και πίστη στις δυνάμεις μας αλλά και στις δυνατότητες αυτού εδώ του τόπου. Χωρίς καμία κομματική καθοδήγηση ή στήριξη, έχοντας εσάς στο πλευρό μας, ξεκινήσαμε να στήνουμε το Δήμο ξανά στα πόδια του. Μέρα με τη μέρα, με σταθερό ρυθμό και μελετημένα βήματα….».

Ο κ. Σταυρογιάννης αναφέροντας συχνά τους συνεργάτες του (αιρετούς και μη), έκανε λόγο για τα όσα πέτυχαν για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου. Έκανε ειδική αναφορά στην προσπάθεια εξυγίανσης του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις «μαύρες τρύπες» του ΔΗΠΕΘΕΡ και το Δ’ ΚΑΠΗ, υποθέσεις που έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Αναφερόμενος στα οικονομικά του Δήμου, ο κ. Σταυρογιάννης υποστήριξε ότι πλέον «όχι μόνο στεκόμαστε στα πόδια μας, αλλά έχουμε αποθεματικό και συνεχή ροή εσόδων που μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε το μέλλον μας αξιόπιστα και με ασφάλεια». Και όλα αυτά σε ένα ασφυκτικό δημοσιονομικά περιβάλλον με αποκλεισμό από τις δημοπρασίες εξαιτίας της αλλαγής του Νόμου για τις Δημόσιες Συμβάσεις, μειωμένες κρατικές επιχορηγήσεις κατά 70%, μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη απορρόφησης πόρων από το ΕΣΠΑ και μείωση των μηχανικών  της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Δεν έλειψαν φυσικά και τα καρφιά για την προηγούμενη δημοτική αρχή, αλλά και για πρόσωπα που «με τον μανδύα του δήθεν νέου και ‘’περήφανου’’, θέλουν να γκρεμίσουν αυτά που με κόπο οικοδομήσαμε μαζί αυτά τα χρόνια…».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα μικρό μέρος από την παρουσίαση της υποψηφιότητας Σταυρογιάννη. Ολόκληρο το βίντεο με την ομιλία στο τέλος του άρθρου:

Ο επικεφαλής της «Πρότασης Ευθύνης» παρουσίασε ένα μεγάλο μέρος του συνδυασμού του για το κεντρικό ψηφοδέλτιο και την Δημοτική Κοινότητα Λαμίας.

Δείτε την παρουσίαση  των υποψηφίων:

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση της υποψηφιότητας Σταυρογιάννη:

Ολόκληρο το βίντεο της παρουσίασης:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση