Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Το Ατελιέ ραπτικής που έγινε αποκλειστικά για σένα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 07:40 Λαμία: Το Ατελιέ ραπτικής που έγινε αποκλειστικά για σένα!

Απόκτησε τα ρούχα που ονειρεύεσαι, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου... και οικονομικά!!!

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι μοναδική και για το ντυσιμό της... Τώρα μπορείς να αποκτήσεις ιδιαίτερα χειροποίητα ρούχα, αποκλειστικά ραμμένα για σένα!!!

Το «Atelier Μαγδαληνή» στον πεζόδρομο της Θεμιστοκλέους 7 (δίπλα στην πλατεία Πάρκου), με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, ξέρει ποιο είναι το κατάλληλο ρούχο και τι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

Είναι μοναδικό στην πόλη μας και μπορεί να δημιουργήσει για εσένα όλα τα ρούχα που βλέπεις στις πασαρέλες και ονειρεύεσαι να τα φορέσεις.

Στο «Atelier Μαγδαληνή» οι μοντέρνες ιδέες συναντούν τα καλύτερα υλικά της αγοράς και δημιουργούνται πραγματικά αριστουργήματα.

Όποιο ρούχο και αν έχεις φανταστεί, μπορεί πλέον να γίνει δικό σου.

Συνώνυμο της πρωτοπορίας και του στυλ στο χώρο της μόδας, δημιουργεί ρούχα υψηλής αισθητικής ραμμένα πάνω σας, ώστε να κολακεύουν κάθε τύπο σώματος και να αναδεικνύουν την θηλυκότητά σας.

Αντιμετωπίζοντας με σεβασμό κάθε πελάτισσα και κάνοντάς την να νιώθει ξεχωριστή σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο, το «Atelier Μαγδαληνή» ανταποκρίνεται σε κάθε σας επιθυμία και ιδέα.

Το «Atelier Μαγδαληνή» αναλαμβάνει νυφικά, βραδινά φορέματα, ταγέρ, κοστούμια, μπλούζες καθώς και την μετατροπή τους.

Όπως αναφέρει και η έμπειρη δημιουργός του: «Κύριος στόχος μας, είναι να δημιουργούμε ρούχα χειροποίητα, μοναδικά και άνετα, αφού ράβονται αποκλειστικά για την κάθε γυναίκα... Τη γυναίκα που θέλει να είναι μοναδική!!!»

Επισκεφθείτε το «Atelier Μαγδαληνή» κατόπιν ραντεβού, για να διαλέξετε μαζί με το έμπειρο προσωπικό το ρούχο που σας ταιριάζει!!!

«Atelier Μαγδαληνή» - Ρούχα υψηλής αισθητικής
Θεμιστοκλέους 7, Λαμία - 1ος όροφος
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231402404 & 6978378400
Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook:  Μαγδαληνή