Ανέλαβε επίσημα ο νέος διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Αρίστος Περρής (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 17:08 Ανέλαβε επίσημα ο νέος διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Αρίστος Περρής (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στην ΑΣΔΥΣ ο απερχόμενος Διοικητής Ταξίαρχος Βασίλειος Μπέλλος…

Μετά από δύο χρόνια στο τιμόνι του ΚΕΥΠ, ο Ταξίαρχος Βασίλειος Μπέλλος πήρε τη διαταγή από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, να αναλάβει καθήκοντα Διευθυντή στη Διεύθυνση Προμηθειών στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), παραδίδοντας τη διοίκηση του Κέντρου στον Ταξίαρχο Αρίστο Περρή.

Το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Κέντρου Ψυχαγωγίας Μονάδας, η τελετή παράδοσης – παραλαβής, παρουσία των τοπικών πολιτικών αρχών και συναδέλφων τους αξιωματικών.

Ειδικότερα την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Φθιώτιδας με τον ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλης Καραναστάσης, Θανάσης Μιχελής και Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ρούλιας, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Ανδρέας Κολοκυθάς και αρκετός ακόμη κόσμος.

Από την πλευρά του Αρχηγείου, στην τελετή παραβρέθηκε ο Διευθυντής ΔΥΠ/ΓΕΣ, Υποστράτηγος Μιχαήλ Γαλανός,

ενώ παραβρέθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας, Ταξίαρχος Μιχαήλ Τσάτσης, ο Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς Αρχιπύραρχος Βαγγέλης Παλιός, ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Αντιπύραρχος Σίμος Αποστόλου, ο Διευθυντής της Στρατολογικής Υπηρεσίας Στερεάς Συνταγματάρχης Γεώργιος Σουφλερός, ο Διοικητής της 695 ΑΒΠ, Συνταγματάρχης Δημήτριος Νικολάου, ο Υποδιοικητής του ΚΕΥΠ Συνταγματάρχης Δημοσθένης Χασολάνης, ο Διευθυντής του 3ου Επιτελικού Γραφείου Συνταγματάρχης Γιώργος Γιωτόπουλος, ο Διοικητής της 63 ΜΕ Αντισυνταγματάρχης Δημήτριος Κλειτοράκης, ο Λιμενάρχης Στυλίδας, Πλωτάρχης Στέφανος Καλαμίδας κα.

Συγκινημένος ο απερχόμενος Ταξίαρχος καλωσόρισε το νέο Διοικητή του ΚΕΥΠ, ο οποίος με τη σειρά του, διαβεβαίωσε για τις προσπάθειες που θα καταβάλει να παραμείνει το Κέντρο στο ίδιο υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και παροχής εκπαίδευσης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης – παραλαβής:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση