Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φαβορί για το Δήμο Στυλίδας η Βιργινία Στεργίου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 19:24 Φαβορί για το Δήμο Στυλίδας η Βιργινία Στεργίου

Όσο προχωράμε προς τις εκλογές η Υποψήφια Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου κερδίζει έδαφος «χτίζοντας» ψηφοδέλτιο νίκης για το Δήμο Στυλίδας...

Μάλιστα η γνωστή στήλη «ΕΝ ΔΗΜΩ…» της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στο σημερινό της φύλλο (22/3/19) χρίζει τη Βιργινία Στεργίου φαβορί για το Δήμο Στυλίδας.

Σε μια στήλη που έχει φιλοξενήσει αρκετή Φθιώτιδα και Στερεά Ελλάδα (βλέπε Περιφέρεια), η επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα», παρουσιάζεται ως ο πιθανότερος διάδοχος του Απόστολου Γκλέτσου.

«Στη Στυλίδα, διάδοχος του Απ. Γκλέτσου φαίνεται ότι θα είναι η ανεξάρτητη Β. Στερyίου, η οποία είναι καθηγήτρια Μαθηματικών και με θητεία στην έδρα της UNESCO θεωρείται το φαβορί απέναντι στον αντίπαλό της, που στηρίζεται από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Αποστόλου», σημειώνει η στήλη.

«Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε προς τις εκλογές, οι συμπολίτες μου αγκαλιάζουν όλο και περισσότερο το συνδυασμό μας, «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα». Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό. Και μόνο το ότι οι περισσότεροι με φωνάζουν με το μικρό μου όνομα, αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Συζητάω μαζί τους στα καφενεία, στα μαγαζιά, στο πεζοδρόμιο, παντού. Εξάλλου μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες. Οι συνδημότες μας στην Ανατολική Φθιώτιδα έχουν καταλάβει πλέον ότι η προσπάθειά μας είναι καθαρή, ενωτική και έχει προοπτική. Ξέρουν ότι δεν θα ακούσουν από εμάς υπερβολικές υποσχέσεις και μεγαλοστομίες. Εμείς, αναλαμβάνοντας τις τύχες του Δήμου, θα προσπαθήσουμε σεμνά και ταπεινά να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη. Μπορεί να γίνει άμεσα και χωρίς κόστος. Αρκεί να το δουλέψουμε συντονισμένα και να συμμετέχουμε όλοι στην προσπάθεια....», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο LamiaReport η Βιργινία Στεργίου.