Ασχολείσαι ή έχεις μια ιδέα για τον αγροτικό τομέα;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 12:10 Ασχολείσαι ή έχεις μια ιδέα για τον αγροτικό τομέα;

Τότε αυτή την εκδήλωση δεν πρέπει να τη χάσεις!

Σήμερα στις 19:00, στο Αμφιθέατρο Βιβλιοθήκης του πρώην ΤΕΙ Λαμίας, θα πραγματοποιηθεί σημαντική εκδήλωση για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα, με συμμετέχοντες εκπροσώπους του παγκοσμίου εμβέλειας Πανεπιστημίου Rutgers από το NewJersey των ΗΠΑ.

Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», το οποίο αποτελεί μια πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα.

Το Πανεπιστήμιο Rutgers ηγείται αυτού του πολυετούς και πρωτοποριακού προγράμματος σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστεί επίσης το επιτυχημένο παράδειγμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέβια Ελλάς και τα βήματα που ακολούθησε ώστε να θεωρείται πλέον από τους πιο επιτυχημένους Συνεταιρισμούς στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι μεγάλη ευκαιρία για όσους ασχολείστε ή έχετε μια ιδέα γύρω από τον Αγροτικό τομέα, καθώς θα δοθεί η δυνατότητα συνομιλίας και ανοιχτών ερωταπαντήσεωνμε τους ομιλητές και θα υπάρξει χρόνος για δικτύωση.

Στο τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει η βράβευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέβιας, από τον διοργανωτή της εκδήλωσης, «Πολιτιστικό, Επιστημονικό & Φιλοσοφικό Όμιλο Λαμίας «300», για τη συνδρομή του στην ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της περιοχής μας.

Είσοδος Ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση