Λαμία: Και σήμερα Κυριακή Test Drive στη «Mitsubishi - Γαϊτανάς» με μοναδικές προσφορές!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 09:20 Λαμία: Και σήμερα Κυριακή Test Drive στη «Mitsubishi - Γαϊτανάς» με μοναδικές προσφορές!

Έλα και σήμερα Κυριακή να οδηγήσεις το απίθανο L200 και όλα τα μοντέλα της Mitsubishi και ζήτησε να ενημερωθείς για το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της «Mitsubishi - Γαϊτανάς».

Η αντιπροσωπεία «Mitsubishi - Γαϊτανάς» σου δίνει τώρα την ευκαιρία να ζήσεις την εμπειρία του TEST DRIVE με το L200 από 30/3/2019 έως 7/4/2019 στις εγκαταστάσεις μας στο 3ο χλμ Λαμίας - Αθηνών.

Σήμερα Κυριακή (7/4) θα παραμείνουμε ανοιχτά για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Σας περιμένουμε όλους για να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22310 66601.

Το L200 είναι το pick up που προσφέρει ολική απαλλαγή από το φόρο τελών ταξινόμησης! Έχεις όφελος 4,000€ ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξεις! Απόκτησέ το, τώρα!

Νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από την MITSUBISHI MOTORS και αποκτήστε όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα με μόλις 100€ τον μήνα.

Κάνε τώρα δικό σου το SPACE STAR και το ASX σε 60 μήνες ή το ECLIPSE CROSS SE 72 !!!

«Mitsubishi - Γαϊτανάς», Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων
3ο ΧΛΜ Λαμίας - Αθηνών
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 66601
Facebook:  Mitsubishi Auto Γαϊτανάς
Site: www.gaitanas.com
 

Μία εβδομάδα που κανείς δεν θα ήθελε να χάσει, μόνο στην αντιπροσωπεία «Mitsubishi - Γαϊτανάς» στη Λαμία!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση