Ασυγκράτητο το λιοντάρι της Peugeot

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 13:07 Ασυγκράτητο το λιοντάρι της Peugeot

Το σούπερ μίνι Peugeot 208 οδηγεί τις πωλήσεις στην κατηγορία του!

Ο Μάρτιος έκλεισε με τους καλύτερους οιωνούς για την Peugeot καθώς βρέθηκε στην δεύτερη θέση των ταξινομήσεων της συνολικής αγοράς με 923 πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 9.6%. Αξίζει να σημειωθεί πως η εμβληματική γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα, διατηρεί την δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις της αγοράς και του πρώτου τριμήνου 2019 σημειώνοντας 2.683 πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 10.2%.

Το κομψό σούπερ-μίνι PEUGEOT 208, εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας του καταγράφοντας με απτό τρόπο τη σαφή προτίμηση των αγοραστών, που το επιλέγουν για τον ξεχωριστό σχεδιασμό του, την τεχνολογική πρωτοπορία, τη δυναμική οδήγηση, τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, την εξελιγμένη συνδεσιμότητα αλλά και την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση που το συνοδεύει.

Μαζί του και η υπόλοιπη γκάμα της PEUGEOΤ και συγκεκριμένα τα μοντέλα PEUGEOT 108, PEUGEOT 2008, PEUGEOT 3008, PEUGEOT 5008 και το MPV PEUGEOT Traveller, βρέθηκαν στο Top5 των πωλήσεων στις κατηγορίες τους.

Επαγγελματικά PEUGEOT
Στην αλματώδη πορεία της PEUGEOT στην ελληνική αγορά, συνέβαλαν και τα πρακτικά και ανθεκτικά ελαφρά επαγγελματικά της φίρμας.
Τα PEUGEOT Boxer και PEUGEOT Expert στα VAN και το PEUGEOT 208 PRO στα VANETTE, κατέλαβαν την πρώτη θέση των πωλήσεων στις κατηγορίες τους, επιβεβαιώνοντας τη συνειδητή επιλογή των επαγγελματιών που απαιτούν απόδοση, οικονομία και ασφάλεια στις καθημερινές και ιδιαίτερα απαιτητικές μετακινήσεις τους.

 

Γνωρίστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της PEUGEOT και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα στην "Peugeot AUTOKAR" στη Λαμία.

Επίσημος διανομέας και επισκευαστής PEUGEOT. Στο 2 χιλ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.  22310-47535 – autokar.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση