Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Θύμιος Καραΐσκος στις γειτονιές της πόλης...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 08:20 Ο Θύμιος Καραΐσκος στις γειτονιές της πόλης...

Συνεχίζει την καθημερινή επαφή με τους πολίτες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος...

«Θέλουμε να δώσουμε έμφαση στα καθημερινά, που χαλάνε την εικόνα και που έχουμε μάθει να προσπερνάμε γιατί «έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα». Να κερδίσουμε την μάχη με την αδράνεια και την απάθεια, που μας εμποδίζουν να κυνηγήσουμε μεγαλύτερους στόχους...», τονίζει μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος.

.....................................................

Οδός Φραντζή…
-
Όταν βρέχει πλημμυρίζουν. Όταν πέφτει ο ήλιος και κυριαρχεί το σκοτάδι, απλώνεται ο φόβος απ' άκρη σ' άκρη. Κάτοικοι απελπισμένοι, αγανακτισμένοι και εξαντλημένοι από μια διαρκή και καθημερινή μάχη για τα αυτονόητα. Για λίγο φως και περισσότερη προστασία. Για την επιστροφή στην κανονικότητα.

-Είναι υποχρέωσή μας η φροντίδα τους με μια οργανωμένη πολυεπίπεδη παρέμβαση.
-Είναι υποχρέωσή μας να σταματήσει η απαξίωση και να απομακρυνθεί ο φόβος και το σκοτάδι από κάθε γωνιά της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες και τη σχετική ανάρτηση...

Στην οδό Καβάφη...
-
Θα γινόμουν βαρετός αν μιλούσα πάλι για επικίνδυνα πεζοδρόμια, για ελλιπή φωτισμό και για όλα αυτά που καθημερινά συναντάμε σε κάθε γωνιά της πόλης μας.
-
Σήμερα θέλω να αναφερθώ στους ανθρώπους. Σε όλους εσάς που συναντάμε κάθε μέρα στους δρόμους και στα καταστήματα της πόλης μας. Θέλω να αναφερθώ στη λαχτάρα που βλέπει κανείς στα μάτια σας και την προσμονή για να αλλάξει επιτέλους κάτι...



Κάτι μικρό, κάτι ελάχιστο, κάτι πολλές φορές ανέξοδο, που όμως θα κάνει τη διαφορά και θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για το αμέσως επόμενο, για το αμέσως μεγαλύτερο, για αυτό που θα ξεκινήσει μια θετική πορεία για το καλύτερο.

Δείτε φωτογραφίες και τη σχετική ανάρτηση από τη βόλτα στην οδό Καβάφη στη Λαμία...