Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την περιοδεία Γκλέτσου στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 09:03 Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την περιοδεία Γκλέτσου στη Λαμία

Η δέσμευση για το Πανεπιστήμιο Στερεάς και το Ευχαριστώ για το Νοσοκομείο Λαμίας.

Διαδοχικές συναντήσεις και επισκέψεις στη Λαμία πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση» Απόστολος Γκλέτσος. 

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μαζί με υποψήφιους από την Φθιώτιδα επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, το Δήμος Λαμίας, την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδος και τη ΓΕΠΑΔ Στερεάς, την Περιφέρεια και το Νοσοκομείο Λαμίας.

Η στάση στο Πανεπιστήμιο

Ένα ερωτηματικό τοποθέτησε συμβολικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του στην ταμπέλα που υπάρχει έξω από το κτίριο του Πανεπιστημίου στη Λαμία, όπου αναφέρεται ως Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

«Δεν είμαστε ούτε στη Λάρισα, ούτε στο Βόλο, ούτε στη Καρδίτσα, ούτε στα Τρίκαλα. Είμαστε στη Στερεά Ελλάδας και τη Λαμία.  Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούμε ως υποκατάστημα της Θεσσαλίας. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για εμάς. Δίνουμε το λόγο της τιμής μας ότι αυτό θα αλλάξει....», είπε μιλώντας στις κάμερες ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε το βίντεο:

Στην Περιφέρεια ο Απόστολος Γκλέτσος συνάντησε τον Κώστα Μπακογιάννη και το Θύμιο Καραϊσκο με τους οποίους είχε μια σύντομη χαλαρή στιχομυθία... περί αδυνατίσματος, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τα γραφεία και χαιρέτησε όλο το προσωπικό.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις από τη συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς με το δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη, αλλά και τι είπε στην κάμερα για το Νοσοκομείο Λαμίας.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τις συναντήσεις του Απόστολου Γκλέτσου στη Λαμία....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση