Θύμιος Καραΐσκος: Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους Πολύτεκνους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 17:53 Θύμιος Καραΐσκος: Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους Πολύτεκνους

Με τη διοίκηση του Συλλόγου Πολυτέκνων Φθιώτιδας συναντήθηκε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Λαμία Περήφανη Πόλη» Θύμιος Καραΐσκος.

«Το δημογραφικό δεν είναι απλά ένα ακόμη πρόβλημα της χώρας μας. Είναι η κορυφή της πυραμίδας για οποιονδήποτε τόπο που επιθυμεί τη συνέχεια και ανάπτυξη, η οποία θα στηρίζεται στον παράγοντα Άνθρωπο.

Οι πολύτεκνοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως οι σύγχρονοι ήρωες της χώρας μας, μιας και σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης πορεύονται και αντιστέκονται στο δημογραφικό μας πρόβλημα.

Είναι υποχρέωση όλων μας ως κοινωνία και ως αυτοδιοίκηση να διευρύνουμε και να θωρακίσουμε θεσμικά την έμπρακτη στήριξη στην πολύτεκνη οικογένεια.



Σήμερα είχαμε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τη διοίκηση του συλλόγου πολυτέκνων Φθιώτιδας, μέσα από τον οποίο βγήκαμε περισσότερο σοφοί. Μια πραγματική πρόκληση για την αυτοδιοίκηση που θα πρέπει να υλοποιήσει έναν κεντρικό στόχο ενίσχυσης της πολύτεκνης οικογένειας πέρα από τα θεσμικά προβλεπόμενα. Στην ουσία εγκαινιάσαμε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές για να προσδιορίσουμε με σαφήνεια και τους στόχους αλλά και το αποτέλεσμα...
», σημείωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων στη σελίδα του στο Facebook:

Δείτε την ανάρτηση και φωτογραφίες από τη συνάντηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση