Θύμιος Καραΐσκος: «Δεν περισσεύει άλλος χαμένος χρόνος....»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 11:12 Θύμιος Καραΐσκος: «Δεν περισσεύει άλλος χαμένος χρόνος....»

Ημερίδα για την γεωθερμία στη Φθιώτιδα διοργάνωσε η ΚΕΔΕ στα Καμένα Βούρλα.

Μεταξύ των ομιλητών και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας και Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.....

«Η Στερεά Ελλάδα και ειδικότερα η Φθιώτιδα, και μάλιστα το κέντρο του νομού, η περιοχή γύρω από τη Λαμία, είναι ένας ευλογημένος τόπος. Έχει τα πάντα, μόνο που θέλει μεθοδολογία και σχέδιο για να αναδειχθούν.

Δεν περισσεύει άλλος χαμένος χρόνος. Είναι για μας πρόκληση να έχουμε θαμμένο για χρόνια κάτω από τη γη, ένα διαπιστωμένο γεωθερμικό πεδίο που μπορεί να αλλάξει τον τόπο μας.

Η μελέτη του ΚΑΠΕ δείχνει ένα δρόμο, τα συμπεράσματα της, συνηγορούν και επιβεβαιώνουν την προσπάθεια. Με συνέπεια ακολουθούμε τα βήματα έχοντας βαθιά πίστη στην αντικατάσταση των παραδοσιακών μορφών ενέργειας με σύγχρονες, φιλικές προς το περιβάλλον.

Είμαστε μόνο στην αρχή. Χρειάζεται κόπος, σχέδιο, χρόνος και συνέπεια στην στρατηγική μας. Εμείς απαντάμε στις προκλήσεις έχοντας επιλέξει να προχωρήσουμε στα δύσκολα....
», σημειώνει ο Θύμιος Καραΐσκος στη σελίδα του στο Facebook:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση