Σταυρογιάννης: «Το καράτε βρήκε το σπίτι του στη Λαμία!»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 16:45 Σταυρογιάννης: «Το καράτε βρήκε το σπίτι του στη Λαμία!»

Για τη μεγάλη επιτυχία των διοργανώσεων καράτε στη Λαμία και την εξασφάλιση ενός  Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2020 αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης:

«Μετά τις δύο περσινές, απόλυτα επιτυχημένες, διοργανώσεις, το Karate Open Series Lamia επέστρεψε και φέτος στο Χαλκιοπούλειο και καθιερώνεται ως ένας ακόμα διεθνής αγώνας που φιλοξενείται στην πόλη μας. Περίπου 1000 αθλητές από 100 συλλόγους από όλη την Ελλάδα μαζί με τους συνοδούς τους επισκέφτηκαν για άλλη μια φορά την πόλη μας, το Δήμο μας!

Και σίγουρα δε σταματάμε εκεί!

Το Μάϊο 2020 πρόκειται να καλωσορίσουμε στη Λαμία και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KUDO με συμμετοχές από όλο τον κόσμο, σε συνεργασία πάντα με την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε!

Η Λαμία, κερδίζει σταθερά το στοίχημα του αθλητικού προορισμού με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση