Πολυκατάστημα "Πολιτικός": Με αυτές τις παιδικές συλλογές θα χάσεις…τ’ αβγά και τα πασχάλια!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 07:50 Πολυκατάστημα "Πολιτικός": Με αυτές τις παιδικές συλλογές θα χάσεις…τ’ αβγά και τα πασχάλια!

Οι μέρες του Πάσχα έφτασαν και η ώρα της «κρίσης» για νέους αλλά και έμπειρους νονούς πλησιάζει με τα βαφτιστήρια να περιμένουν με αγωνία τα πολυπόθητα δώρα και τις λαμπάδες τους.

Νονά και νονέ, σταματήστε την αναζήτηση του τέλειου δώρου: οι νέες συλλογές παιδικών παπουτσιών των καλύτερων brands είναι εδώ, στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!

Βρες τις πιο stylish και οικονομικές προτάσεις πάντα με την εγγύηση ποιότητας επώνυμων εταιρειών, για τα καλύτερα Πασχαλινά δώρα!

Οι φετινές κολεξιόν Spring-Summer 2019 φέρνουν μαζί τους χαρούμενα και εντυπωσιακά σχέδια σε δερμάτινα και υφασμάτινα παπουτσάκια  ιδανικά για κάθε περίσταση, που προσθέτουν στιλ στις εμφανίσεις των παιδιών. Old Skool sneakers για αγόρια και κορίτσια, δροσερές εσπαντρίγιες και εντυπωσιακά  πεδιλάκια, κομψά loafers και μπαλαρίνες σε τόνους παγωτού γρανίτας είναι μόνο μερικές από τις πολλές επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

Πέδιλα Lapin

Παπούτσια Toms

Παπούτσια Tsakiris και Geox

Στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ σας περιμένουν επίσης οι νέες συλλογές παιδικών ρούχων που διακρίνονται, όπως πάντα, από κορυφαία ποιότητα και υψηλή αισθητική. Επώνυμα ρούχα για κάθε στυλ σε μοναδικές τιμές!

Ρούχα με χαρούμενα σχέδια και ιδιαίτερα μοτίβα που θα ξετρελάνουν κάθε παιδί. Βολάν, λουλούδια και δαντέλες για τις μικρές σας πριγκίπισσες, ναυτικές ρίγες, στάμπες με ήρωες και sporty cοοlness για τους άνδρες της καρδιά σας!

Στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, θα βρείτε όλες τις νέες συλλογές των εταιρειών Alouette, Marasil, Sprint, Mandarino, Tommy Hilfiger, Matoufrance, Energiers, Lapin,  Lapin shoes, Geox, Tsakiris Kids, Mexx, Name It, Toms, Vans, Adidas, Nike, Converse, Reebok

 

Για τις μικρές δεσποινίδες

 

Life in full blossom

Φόρεμα Marasil

Φόρεμα Matou

Φόρεμα Name It

Η άνοιξη είναι μια εποχή γεμάτη χρώματα, αρώματα και λουλούδια όπως κάθε χρονιά τα floral έχουν την τιμητική τους. Στις νέες συλλογές θα βρείτε εντυπωσιακά prints με μεγάλα τριαντάφυλλα -που είναι κυρίαρχη τάση – σε φορέματα και φούστες για κοριτσάκια κάθε ηλικίας.

 

 

Join the navy

Φόρεμα Energiers

Φόρεμα Allouette

Φόρεμα Lapin

Tο navy στιλ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αρκετές συλλογές με το μπλε και το λευκό να αποτελούν σίγουρη λύση για κλασικές εμφανίσεις που μυρίζουν θάλασσα και καλοκαίρι. Φορέματα από βαμβάκι με ρετρό διάθεση που θα φορεθούν με μικρές πινελιές κόκκινου.

 

Denim for ever

Φόρεμα Mexx

Μπουφάν, t-shirt και τζιν παντελόνι, Name It

To ντένιμ είναι μια τάση που δεν ξεθωριάζει ποτέ και παραμένει αγαπημένη επιλογή μικρών και μεγάλων. Δίνει μια casual νότα σε όλα τα looks και αποτελεί τη βάση για τους πιο εύκολους συνδυασμούς ρούχων. Αυτή τη σεζόν επιλέξτε φορεματάκια και ολόσωμες φόρμες σε σκούρα απόχρωση, παντελόνια και τζάκετς σε ξεβαμμένο ύφασμα.

Για τους νεαρούς κύριους

 

Preppy style

Παντελόνι και πουκάμισο, Marasil. Παπούτσια Tsakiris

Πόλο μπλούζα Lapin

Ζακέτα Lapin

Μπλε, λευκό, κόκκινο, σε φινετσάτα πουκάμισα και chinos παντελόνια, πόλο μπλουζάκια και φούτερ, ζακέτες με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Διαχρονικοί και κλασσικοί συνδυασμοί με επιρροές από το κολεγιακό στιλ, για τη βόλτα, την παιδική γιορτή ή το επίσημο κάλεσμα, θα αναδείξουν κάθε αγόρι σε πρωταγωνιστή της βραδιάς!

Παντελόνι γαλάζιο Mexx και παντελόνι κόκκινο Lapin

Jeans please

Άνετα τζιν παντελόνια για το σχολείο, το παιχνίδι, την εκδρομή…Τα jeans εκτός από cool είναι βολικά και πολυλειτουργικά, στιλάτα και κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας. Σε κομμάτια με πιο λεπτά δροσερά υφάσματα που κυκλοφορούν στις νέες συλλογές θα φορεθούν  και όλο το καλοκαίρι. Denim τζάκετς, παντελόνια  ή και denim πουκάμισα αποτελούν super  trendy επιλογές για το αγορίστικο παιδικό ντύσιμο και  μια πολύ καλή επιλογή για δώρο.

Παπούτσια Polo Ralph Lauren και Toms

Fun time

Aίσθηση φρεσκάδας και αισιοδοξίας μέσα από ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων σε t-shirts και βερμούδες στις νέες συλλογές άνοιξη-καλοκαίρι 2019, όπως αυτή της Name It. Ρούχα άνετα με παιχνιδιάρικη διάθεση και με υφάσματα που αντέχουν στις παιδικές «επικίνδυνες» αποστολές. Οι σχεδιαστές εμπνέονται από τον θαλάσσιο κόσμο , από την φύση  και από το lifestyle του Los Angeles και αποτυπώνουν εικόνες από ζώα, ψάρια και τροπικά φυτά , από το surf και τους ωκεανούς, σε τολμηρά και ζωντανά χρώματα!

 

ΒΑΠΤΙΣΗ

Φόρεμα και παπούτσια Lapin

Φόρεμα και παπούτσια Lapin

Στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ θα βρείτε ολοκληρωμένα σετ βαπτιστικών από την εταιρεία Lapin. Ρούχα, λαδόπανα, λαμπάδες, μαρτυρικά, κουτιά και βαλίτσες με την υπογραφή στιλ του κορυφαίου brand.

Για τα κοριτσάκια η Lapin προτείνει ρομαντικά  βαπτιστικά φορεματάκια με δαντέλα και τούλι , στα διαχρονικά ιβουάρ και λευκό αλλά και σε ροζ ή στην απόχρωση της μέντας για ένα μοντέρνο twist. Απλικέ πεταλούδες και λουλούδια, σε παστέλ αποχρώσεις, στο φόρεμα ή σε headpiece, συμπληρώνουν την εμφάνιση και θα κάνουν το μωρό σας έναν  μικρό άγγελο !
Για τα αγοράκια, η συλλογή κινείται στα χρώματα του γαλάζιου, του navy blue μαζί με λευκό, σε ένα κομψό ναυτικό στιλ για λιλιπούτειους ιστιοπλόους.

Παπούτσια Lapin

Παντελόνι και πουκάμισο Energiers

Παπούτσια Lapin

Παντελόνι, πουκάμισο και μπλούζα, Matou

Παπούτσια Vans

Παντελόνι και πουκάμισο, Allouette

Παπούτσια Lapin

Παπούτσια Toms

Παπούτσια Vans

Παπούτσια Vans

Παπούτσια Geox

Παπούτσια Geox

Δείτε τη νέα συναρπαστική ανοιξιάτικη συλλογή παιδικών ρούχων, παπουτσιών και βαπτιστικών στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ή στο e-shop  www.politikos-shop.gr από όπου μπορείτε και να παραγγείλετε τα δώρα σας εύκολα και γρήγορα!

Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, και για τα Πασχαλινά δώρα, ο αγαπημένος μας προορισμός!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AKIS LOUKAS/MAG24
Ευχαριστούμε τον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στα Λελέικα Υπάτης για τη φιλοξενία της φωτογράφισης

ΣΥΝΕΧΕΣ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή : 08:30 – 21:00
Σάββατο : 8:30 – 17:00
Κυριακή των Βαΐων 21/04 : 11:00 – 18:00
Μεγάλη Παρασκευή 26/04 : 12:00 – 17:00

 

politikos-logo

Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 38604
www.politikos-shop.gr
Facebook/Πολιτικός Πολυκατάστημα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση