Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θύμιος Καραΐσκος: «Θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε τους επαγγελματίες....»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 10:52 Θύμιος Καραΐσκος: «Θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε τους επαγγελματίες....»

Συνάντηση με τους επαγγελματίες επισιτιστικών καταστημάτων είχε ο επικεφαλής του Συνδυασμού "Λαμία Περήφανη Πόλη" Θύμιος Καραΐσκος.

Μετά τη συνάντηση ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων δήλωσε:

«Μας γεμίζει με δύναμη και συγχρόνως με περίσσια υποχρέωσης, η στάση των επαγγελματιών επισιτιστικών επαγγελμάτων όταν ζητούν από εμάς να επιμείνουμε για να γίνει η Λαμία προορισμός. Για να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να δημιουργηθεί "νέα" οικονομία και να συντηρηθούν οι επιχειρήσεις τους.



Είναι ακριβώς στο σημείο όπου το δικό μας όραμα έρχεται να συναντηθεί με την ανάγκη εκατοντάδων ανθρώπων που στηρίζουν την τοπική αγορά, μειώνουν τους δείκτες της ανεργίας και διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο απασχόλησης.
Έμπειροι επαγγελματίες στο σύνολό τους από τους οποίους δεν μπορείς να κρύψεις τις προθέσεις σου.



Η επιχειρηματολογία τους αλλά και οι τρόποι που προτείνουν ανοίγουν τον ορίζοντα των επιλογών μας. Είναι υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε έναν Δήμο ευέλικτο που θα δώσει ευκαιρίες και θα αντιμετωπίζει ισότιμα το σύνολο των επαγγελματιών. Είναι υποχρέωσή μας να εντείνουμε το διάλογο για αναδιαμορφώσουμε ένα πλαίσιο και μια συνυποσχετική ανάμεσα μας προς όφελος της πόλης και των πολιτών».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση και περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του Συνδυασμού στο Facebook: