Λαμία: Τις καλύτερες χειροποίητες λαμπάδες θα τις βρεις εδώ!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 10:02 Λαμία: Τις καλύτερες χειροποίητες λαμπάδες θα τις βρεις εδώ!

Οι μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες που κλέβουν και φέτος τις εντυπώσεις είναι στο «Κουκλόσπιτο»!!

Όπως κάθε Πάσχα, εδώ και 6 χρόνια, το «Κουκλόσπιτο» στην οδό Βύρωνος 13, δημιουργεί τις πιο ωραίες και ξεχωριστές χειροποίητες λαμπάδες.

Φτιαγμένες με πολύ μεράκι και αγάπη, είναι πραγματικά αριστουργήματα.

Στο «Κουκλόσπιτο» θα βρείτε λαμπάδες για κάθε ηλικία και φύλο, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, αρωματικές και σε πολλά διαφορετικά σχήματα κεριών.

Ζωγραφισμένες μοναδικά στο χέρι, με υπέροχα ξύλινα και κεραμικά στολίδια και φυσικά με χειροποίητα κοσμήματα.

Για τους μικρούς μας φίλους θα βρείτε επίσης λαμπάδες με πολύ ιδιαίτερα παιχνίδια, αλλά και με τους αγαπημένους τους ήρωες κινουμένων σχεδίων.

Ακόμα στο «Κουκλόσπιτο» μπορείτε να φτιάξετε με την υπεύθυνη Άντα Παπαμιχαήλ τη δική σας μοναδική λαμπάδα, με βάση τις δικές σας προτιμήσεις, επιλέγοντας ανάμεσα σε υπέροχα αρωματικά κεριά και μεγάλη γκάμα υλικών.

Ελάτε στο «Κουκλόσπιτο» για να επιλέξετε λαμπάδα για εσάς, το βαφτιστήρι ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα από μία πραγματικά μεγάλη ποικιλία από Πασχαλινές λαμπάδες.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα από το «Κουκλόσπιτο»!!!

Μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε τα μοναδικά χειροποίητα προϊόντα από το «Κουκλόσπιτο» στη σελίδα στο Facebook: Το Κουκλόσπιτο και το Instagram: Το Κουκλόσπιτο

«Κουκλόσπιτο» - Χειροποίητα κοσμήματα, υλικά χειροτεχνίας, δώρα
Βύρωνος 13 (πεζόδρομος) - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 28829

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση