Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με διάλεξη του Πίτερ Οικονομίδη δόθηκαν τα Βραβεία του Μαθητικού Διαγωνισμού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 17:27 Με διάλεξη του Πίτερ Οικονομίδη δόθηκαν τα Βραβεία του Μαθητικού Διαγωνισμού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Από τα Επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας…

Παρουσία των τοπικών αρχών και των ανθρώπων της εκπαίδευσης, οι άνθρωποι των Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας, απένειμαν τα βραβεία σε νικητές και συμμετέχοντες στον 6ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.

31 ομάδες από σχολεία της Περιφέρειας των Λυκείων και της Γ’ Γυμνασίου πήραν μέρος πιστοποιώντας ότι αυτή η χώρα, παρά τις κρίσεις που περνά, συνεχίζει να γεννά μυαλά.

Κάτι που επιβεβαίωσε με μοναδικό τρόπο ο Πίτερ Οικονομίδης. Ο Έλληνας γκουρού του μάρκετινγκ, που μαζί με πολλούς άλλους ομογενείς κράτησαν στο εξωτερικό ψηλά την ελληνική σημαία. Η διάλεξή του απλή και ενδιαφέρουσα, προσπάθησε από τη μία να παρουσιάσει το πόσο σημαντική είναι η κληρονομιά μας ως Έλληνες και από την άλλη να καταδείξει τη σπουδαιότητα της επιμονής και της θέλησης, αρνούμενος να δεχτεί ότι υπάρχει το «δε γίνεται».

Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή και εμπειρία για τα δεκάδες παιδιά που συμμετείχαν και κατέκλυσαν το Αμφιθέατρο του πρώην ΤΕΙ Στερεάς στη Λαμία.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις ομιλίες:

Δείτε πολλές φωτογραφίες από την εκδήλωση βράβευσης του 6ου Μαθητικού Διαγωνισμού από τα Επιμελητήρια Στερεάς: