Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων σε ημερίδα του Δήμου Λαμιέων και του ΦοΔΣΑ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 22:26 Η ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων σε ημερίδα του Δήμου Λαμιέων και του ΦοΔΣΑ Στερεάς

Τα πολλαπλά οφέλη της κυκλικής οικονομίας…

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στο βιοκλιματικό κτίριο της ΔΕΥΑ Λαμίας.

Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. των ΟΤΑ (ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας) και με τη συμμετοχή του Δικτύου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ε.ο.αν.) και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) συνδιοργάνωσαν Ημερίδα με θέμα: «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στον Δήμο Λαμιέων – Ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Ομιλητές στην Ημερίδα ήταν ο Δήμαρχος Θηβαίων και Μέλος ΔΣ Δικτύου ΦοΔΣΑ, Σπυρίδων Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Λαμιέων, Γεώργιος Λάμπρου, η Προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού, Μελετών, Έργων, Ποιότητας, Αξιοποίησης Ενέργειας & Περιβάλλοντος Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε., Κυριακή Μιχελάκου, ενώ έγινε και η παρουσίαση του Δημήτρη Παπασωτηρίου, Υπεύθυνου Τμήματος Marketing & Επικοινωνίας με OTA της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) για την «Ανακύκλωση συσκευασιών στην Ελλάδα».

Την ημερίδα παρακολούθησαν εκπρόσωποι φορέων, πολίτες καθώς και οι περιβαλλοντικές ομάδες μαθητών του 3ου και 4ου ΓΕΛ Λαμίας.

Για τα όσα θετικά πέτυχαν με τη δημιουργία του ΦοΔΣΑ ΑΕ στην ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων και για τα πολλαπλά οφέλη της κυκλικής οικονομίας μίλησε στην κάμερα του LamiaReport ο Δήμαρχος Λαμιέων και Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ ΑΕ Νίκος Σταυρογιάννης:

Δείτε φωτογραφίες από την επιτυχημένη ημερίδα: