Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος προσκεκλημένος του Γιάννη Οικονόμου στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 13:55 Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος προσκεκλημένος του Γιάννη Οικονόμου στη Λαμία

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος μιλάει την Πέμπτη 16 Μαΐου στη Λαμία.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Φθιώτιδα Γιάννης Οικονόμου και όπως διαβάζουμε στην πρόσκληση πρόκειται για μια ανοιχτή συζήτηση με κεντρικό ομιλητή τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η οποία θα γίνει στην αίθουσα του εργατικού κέντρου στην πλατεία Διάκου στις 8:00' το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου 2019.

«Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μιλά με το προσωπικό του παράδειγμα για το τι σημαίνει τόλμη, επιμονή, δουλειά, δύναμη, ποιότητα, ελπίδα, αυτοπεποίθηση, νίκη. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η πολιτική για να ανοίγει δρόμους. Με αυτή την πολιτική, με αυτούς τους ανθρώπους θα δώσουμε τη μάχη για μια ισχυρή ΝΔ στην Ευρώπη, για ένα ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα. Περισσότερα στις 16 Μαΐου...», γράφει ο Γιάννης Οικονόμου στην ανάρτησή του στο Facedook.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση