Λαμία: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Απ. Γκλέτσου (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 13:50 Λαμία: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Απ. Γκλέτσου (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Γέμισε η πλατεία Ελευθερίας το απόγευμα του Σαββάτου (20/4), στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση, Απόστολου Γκλέτσου.

Λόγω της μεγάλης παρουσίας του κόσμου, τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο ισόγειο του κτιρίου, προκειμένου ο κόσμος να παρακολουθήσει την τελετή από την πλατεία.

Τον αγιασμό τέλεσε ο  Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ. Φθιώτιδας, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης.

Στη σύντομη ομιλία του ο Απόστολος Γκλέτσος ζήτησε από τον κόσμο να δείξει σε εκείνον και τους συνεργάτες του εμπιστοσύνη και δεσμεύθηκε ότι θα φέρει τη Στερεά Ελλάδα στη θέση που της αξίζει.

«Τιμούμε τα κόμματα, αλλά δεν θέλουμε χρίσματα. Τα χρίσματα καταργούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση...», τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Λαμία της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση