Lamia Night & Run: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019 09:52 Lamia Night & Run: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Το Lamia Night & Run πάει και φέτος για ρεκόρ εγγραφών - Το απόγευμα του Σαββάτου ραντεβού στην πλατεία Ελευθερίας για τρέξιμο και μετά στην πλατεία Λαού, όπου συνεχίζεται η γιορτή με το πάρτι των εθελοντών.

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 1600, ενώ τις τελευταίες ημέρες γράφονται καθημερινά πάνω από 200 αθλητές, μας πληροφορεί ο Πέτρος Καραγεώργος από την Οργανωτική Επιτροπή.

Οι εγγραφές μπορεί να έκλεισαν ηλεκτρονικά, συνεχίζονται όμως στο γραφείο της διοργάνωσης (Πλατεία Λαού και πεζόδρομος Καραϊσκάκη – Λαμία) μέχρι τις 4:00' το απόγευμα του Σαββάτου

Επισκεφθήκαμε τα γραφεία του Lamia Night & Run στην πλατεία Λαού όπου οι διοργανωτές μας εξήγησαν όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον αγώνα, τις διαδρομές, τους εθελοντές, το after party και φυσικά τις εγγραφές – για όσους ακόμη δεν έχουν προλάβει.

Δείτε το βίντεο:

Το γραφείο της διοργάνωσης Lamia Night & Run 2019

Η διεύθυνση του γραφείου είναι Πλατεία Λαού και πεζόδρομος Καραΐσκάκη (Λαμία) και το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 10:00 –  21:00,  και οι μέρες λειτουργίας Δευτέρα μέχρι Σάββατο.
Το γραφείο είναι σε κεντρικό σημείο – πολυσύχναστο πέρασμα της πόλης – και εύκολα προσβάσιμο. Δημιουργήθηκε για να αποτελέσει:

  • Σημείο επαφής – αναφοράς με τους ενδιαφερόμενους για Πληροφορίες, Εγγραφές, απάντηση ερωτημάτων και επίλυση προβλημάτων.
  • Προσωπική – άμεση επαφή με τους συμμετέχοντες, αθλητές, χορηγούς, εθελοντές.
  • Χώρος διαφήμισης της εκδήλωσης  των χορηγών και των υποστηρικτών.
  • Σημείο συγκέντρωσης για την οργανωτική επιτροπή
  • Χώρος φύλαξης σακιδίου αθλητών την ημέρα του αγώνα

Περισσότερες πληροφορίες στο lamiarunfestival.gr

Facebook/lamia run festival

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση