Βασίλης Σαμπράκος: «Γι αυτό ήρθα στη Λαμία» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαΐου 2019 08:40 Βασίλης Σαμπράκος: «Γι αυτό ήρθα στη Λαμία» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Είναι σημαντικό να ακούς από τα χείλη ενός εκ των κορυφαίων αθλητικών δημοσιογράφων ότι εμπνέεται από αυτό που συμβαίνει στις κερκίδες του γηπέδου της Λαμίας.

«Βλέπω τους φιλάθλους της Λαμίας να επικοινωνούν και να συνυπάρχουν ειρηνικά στις κερκίδες με φιλάθλους άλλων ομάδων και σας θαυμάζουμε γι αυτό. Θα θέλαμε να συμβαίνει σε όλα τα ελληνικά γήπεδα...», είπε ο Βασίλης Σαμπράκος, ο οποίος βρέθηκε στη Λαμία για να παρουσιάσει το βιβλιο του «Εξηγώντας το Θαύμα»

«Είναι ότι πιο σημαντικό έχω κάνει μέχρι τώρα στα 25 χρόνια που είμαι αθλητικός δημοσιογράφος....», είπε ο Βασίλης Σαμπράκος, τονίζοντας ότι καμαρώνει ιδιαίτερα όταν συζητάει για το βιβλίο του με νέους ανθρώπους που όταν έγινε το "θαύμα" δεν είχαν γεννηθεί ή ήταν πολύ πιτσιρικάδες. 

Δείτε το βίντεο:

Ο Βασίλης Σαμπράκος, ένας εκ των κορυφαίων αθλητικών ρεπόρτερ, που ακολουθούσε την εθνική ομάδα επί μια πενταετία μέχρι τον Ιούλιο του 2004 και είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία, μέσα από το βιβλίο του επιχειρεί την πιο ολοκληρωμένη έρευνα που έγινε ποτέ για την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδας και διηγείται με πλήθος από ανέκδοτες λεπτομέρειες την ιστορία της μεγαλύτερης ελληνικής αθλητικής επιτυχίας όλων των εποχών.

Είναι το πρώτο βιβλίο ιστορικής αναφοράς του Euro 2004 που αναλύει και εξηγεί τεκμηριωμένα πώς δημιουργήθηκε η κορυφαία Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου όλων των εποχών.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - ΠΕ Φθιώτιδας, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία 1964, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας και οι Εκδόσεις "Τόπος". Την παρουσίαση και τον συντονισμό είχε ο Νίκος Παπαγεωργίου.

Για το Θαύμα του 2004 μίλησαν επίσης ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Μιχάλης Τσώχος. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος και προλόγισαν οι Παναγιώτης Φώσκολος και Κώστας Σακελλάρης.

Δείτε το βίντεο:

Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσώχος και Ντέμης Νικολαίδης έκαναν δηλώσεις στις κάμερες για την παρουσία τους στη Λαμία και φυσικά για την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου εκτός Αθήνας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Σαμπράκου «Εξηγώντας το Θαύμα», που έγινε το βράδυ της Παρασκευής ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας στην Πλ. Ελευθερίας στη Λαμία.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση