Στυλίδα: Απόψε τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Βιργινίας Στεργίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 07:35 Στυλίδα: Απόψε τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Βιργινίας Στεργίου

 "Οργώνει" την Ανατολική Φθιώτιδα η υποψήφια Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου.

Αύριο Τετάρτη (15/5/19), στις 8:30' το βράδυ, εγκαινιάζει το Εκλογικό Κέντρο στη Στυλίδα η επικεφαλής του Συνδυασμού ''Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα'' Βιργινία Στεργίου.

«Για να γίνει ο Δήμος Στυλίδας προορισμός και όχι πέρασμα...», τονίζει η Βιργινία Στεργίου στην πρόσκληση που ανέβασε στη σελίδα του Facebook του Συνδυασμού.

Δείτε την πρόσκληση...

Επισκέψεις σε όλη την Ανατολική Φθιώτιδα.

Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο Λαμίας η υποψήφια Δήμαρχος Στυλίδας μαζί με τους συνεργάτες της και τους υποψήφιους συμβούλους οργώνει την Ανατολική Φθιώτιδα, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και τις κοινότητες του Δήμου Στυλίδας.

Όπως η ίδια λέει, με κάθε ευκαιρία, η επαφή και η επικοινωνία με τους δημότες είναι το Α και το Ω. «Θέλουμε να γνωρίζουμε τα προβλήματα από πρώτο χέρι. Θέλουμε να ακούμε προτάσεις και ιδέες, κυρίως των νέων ανθρώπων, που αγαπάνε τον τόπο τους και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο....», είπε στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Πελασγία, η κ. Βιργινία Στεργίου.

Δείτε την ανάρτηση και φωτογραφίες από την επίσκεψη στο Αυλάκι.

Από την περιοδεία στην Πελασγία, όπου επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πελασγίας, τη Λαική Αγορά, το εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και τα Κ.Α.Π.Η

Δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου Στυλίδας και στον αγώνα που δίνουν, παρά την υποστελέχωση των υπηρεσιών. 

«Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα έχουν στη διάθεσή τους ο,τι χρειαστεί για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο και να παρέχουν στους πολίτες υπηρεσίες που αρμόζουν σε έναν σύγχρονο δήμο», σημείωσε η υποψηφία Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου σε ανάρτησή της στο Facebook του Συνδυασμού.

Από την επίσκεψη του Συνδυασμού «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα» σε υπηρεσίες της Στυλίδας, Δασαρχείο και Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση