Στη Λαμία σήμερα ο Πέτρος Κόκκαλης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 10:47 Στη Λαμία σήμερα ο Πέτρος Κόκκαλης

Τη Λαμία θα επισκεφθεί σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης Κόσμος, Πέτρος Κόκκαλης. 

Ο κ. Κόκκαλης θα επισκεφθεί το μεσημέρι τον Αγροτικό Συνεταιρισμό "Στέβια Ελλάς". Το απόγευμα στις 18:30, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα κ Βιώσιμη Ανάπτυξη», στο cafe Degage (πλατεία Ελευθερίας 15).

Ο Πέτρος Κόκκαλης στηρίζει τη βιώσιμη νεοφυή επιχειρηματικότητα με συγκεκριμένες δράσεις κυρίως στους τομείς της γαλάζιας και της αγροτικής οικονομίας, καθώς η ανάπτυξη με όρους αποκλειστικά οικονομικής μεγέθυνσης ανήκει στο παρελθόν.

Ως εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής στον Δήμο Πειραιά μέχρι την παραίτησή του και μέσω του διαγωνισμού καινoτομίας BlueGrowth Piraeus συνέβαλε στην ανάπτυξη της βιώσιμης νεοφυούς επιχειρηματικότητας στη γαλάζια οικονομία, καθώς τα τελευταία  5 χρόνια δημιουργήθηκαν 25 νέες εταιρείες που παρέχουν 60 νέες θέσεις εργασίας.

Στους διαγωνισμούς καινοτομίας Olive Challenge και VitiVini LAB που αφορούν αντίστοιχα το ελαιόλαδο και το κρασί, κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους στηρίχθηκαν 17 νέες καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες.  

Διαβάστε τη συνέντευξη του Πέτρου Κόκκαλη στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και το LamiaReport

«Δεν ζητώ μερίδιο από την ιστορία του παππού μου...»

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση