Σε Νέα Μαγνησία και Νέα Άμπλιανη ο Νίκος Σταυρογιάννης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 11:12 Σε Νέα Μαγνησία και Νέα Άμπλιανη ο Νίκος Σταυρογιάννης

Συνεχίζει τις επισκέψεις σε συνοικίες της Λαμίας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Πρόταση Ευθύνης»

Δείτε το σχόλιο της ανάρτησής του στη σελίδα στο Facebook του Συνδυασμού μετά την επίσκεψη σε Νέα Μαγνησία, Νέα Άμπλιανη

«Νέα Μαγνησία, Νέα Άμπλιανη και σχεδόν ανάμεσα η οδός Βασιλικών: δύο από τις πολλές όμορφες συνοικίες του Δήμου μας με αρκετά προβλήματα στις υποδομές αν και νέες σχετικά σε σχέση με την υπόλοιπη Λαμία.

Από το 2015 μέχρι σήμερα, κατασκευάσαμε εκεί, μεταξύ άλλων, την αντιπλημμυρική προστασία της οδού Στυλίδος και ολοκληρώνουμε την ανάπλαση του δρόμου, κατασκευάσαμε και επισκευάσαμε πεζοδρόμια, κάναμε ασφαλτοστρώσεις/τσιμεντοστρώσεις σε δρόμους που ήταν ακόμα χωματόδρομοι.

Τοποθετήσαμε το ταρτάν στην Καμαρίτσα με στόχο να αναβαθμιστεί όλη η περιοχή με την αποπεράτωση του σταδίου που ετοιμάζουμε ενώ αυτή τη στιγμή ήδη κατασκευάζουμε και τον κυκλικό κόμβο επί της Βασιλικών για να συνεχίσουμε με αυτόν στις οδούς Σόλωνος-Πλαταιών-Πηλίου.

Κατασκευάσαμε νέες αίθουσες στο 6ο Νηπιαγωγείο και καινούριο ΚΔΑΠ στην Νέα Άμπλιανη, ανακαινίσαμε την παιδική χαρά και το Σεπτέμβρη λειτουργούμε το νέο βρεφικό τμήμα στη Νέα Μαγνησία.

Έχουμε όμως πολλά ακόμα να κάνουμε.

Γι’αυτό, συνεχίΖΟΥΜΕ μαζί!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση