Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ήταν η βραδιά της Κατερίνας...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 07:25 Λαμία: Ήταν η βραδιά της Κατερίνας...

Μια ξεχωριστή βραδιά, από έναν υπέροχο άνθρωπο, με φρέσκες ιδέες και διάθεση προσφοράς για την πόλη που αγαπά!

Το περασμένο Σάββατο, 11 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα η προεκλογική εκδήλωση της Κατερίνας Παπαθανασίου, υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Λαμιέων με το συνδυασμό του Θύμιου Καραΐσκου στο καφέ μπαρ "Dast Art", στο κέντρο της πόλης.

Στη διάρκεια της βραδιάς, κάτω από τους έντεχνους ήχους του Δημήτρη Αγεράκη, και την συντροφιά εξαιρετικού κρασιού και εκλεκτών μεζέδων, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να συζητήσει, να ανταλλάξει απόψεις και να μοιραστεί ιδέες που αφορούν στην εξέλιξη και αναδιαμόρφωση της πόλης μας.

Την επιτυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του πολιτικού χώρου, επιχειρηματίες καθώς και πάρα πολλοί φίλοι και συνεργάτες της Κατερίνας.

Ήταν μια ευχάριστη και φιλική βραδιά, για να τη γνωρίσουν και όσοι δεν την ήξεραν … Η ίδια η Κατερίνα, πιστεύει πως μόνο με νέες ιδέες και καθαρές σχέσεις με τους συμπολίτες μας μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να αναπτύξουμε τον τόπο μας.

Η δουλειά μας, εφόσον εκλεγούμε, θα είναι να αφουγκραζόμαστε τον παλμό της κοινωνίας και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο αν χτίσουμε ουσιαστικές σχέσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος αυτής της εκδήλωσης.

Τέλος, η Κατερίνα Παπαθανασίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και μέσα από τη σελίδα μας, όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή της.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: