Εκτύπωση αυτής της σελίδας

#stiRIZO... τελικά έγινε σλόγκαν!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 12:34 #stiRIZO... τελικά έγινε σλόγκαν!

Όταν ο Δημήτρης Ρίζος στις 11 Μαρτίου 2019 έκανε την ανάρτηση στο Facebook γράφοντας «Το ταξίδι ξεκινά....», σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την εξέλιξη.

Μιλάμε για το σλόγκαν #stiRIZO που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στα social media.

Εντάξει, μπορεί να βοήθησε και το επίθετο - στο δεύτερο συνθετικό - όμως σε ό,τι αφορά το πρώτο, αν δεν υπήρχε η αγάπη του κόσμου, σίγουρα, δεν θα είχαν κατακλυστεί τα κοινωνικά δίκτυα από θετικά σχόλια για την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές.

Ο ίδιος, ευχάριστα αιφνιδιασμένος, δηλώνει πάντα "ευγνώμων", προσπαθώντας να απαντήσει σε όλα τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης. Οι πληροφορίες λένε ότι, αν και ξενυχτάει, δεν τα καταφέρνει (!)

Αλιεύσαμε μερικά από τα social media, όπου το #stiRIZO χρησιμοποιείται συχνά από συνδημότες του σε αναρτήσεις και σχόλια στο Facebook, Tweets στο Twitter και Stories στο Instagram.

Όταν τον ρωτήσαμε για τις εκλογές, μας είπε ότι είναι υπερήφανος που συμμετέχει σε μια τόσο αξιόλογη ομάδα, που κατάφερε να συνθέσει ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Λαμία Περήφανη Πόλη» Θύμιος Καραΐσκος.

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη σύνθεση ψηφοδελτίου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον επικεφαλής που το κατάφερε. Ο Θύμιος Καραΐσκος έδειξε ότι είναι πραγματικός ηγέτης, που δεν φοβάται να έχει δίπλα του ικανούς ανθρώπους. Η πόλη μας επιτέλους θα αποκτήσει Δήμαρχο, που θα μπορέσει να αφήσει τη σφραγίδα του στις επόμενες γενιές. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη νέα αυτή προσπάθεια για τα δημοτικά πράγματα της πόλης και πιστεύω ότι αυτό θα αποτυπωθεί το βράδυ της Κυριακής....», λέει ο Δημήτρης Ρίζος στο LamiaReport.

 Στην ερώτηση, εάν ανησυχεί για τη δική του εκλογή ως δημοτικός σύμβουλος, μας είπε:

«Φυσικά και ανησυχώ. Κανένας δεν είναι σίγουρος. Αυτά που ακούτε «Ο Ρίζος πάει καλά...», είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ακούγεται για έναν υποψήφιο. Είμαι ένας νέος υποψήφιος που χρειάζεται στήριξη και ψήφο. Ζητώ από τους συμπολίτες μου να μου δώσουν την ευκαιρία να αποδείξω πόσο πολύ αγαπάω αυτήν την πόλη. Θέλω να της ανταποδώσω μέσα από την καρδιά μου όλα όσα της χρωστάω....και είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά γι αυτό....»

Διαβάστε επίσης:

Έκλεισε τα... 18 (!) ο Δημήτρης!