Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θύμιος Καραΐσκος: «Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε τη Λαμία Περήφανη Πόλη»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 23:46 Θύμιος Καραΐσκος: «Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε τη Λαμία Περήφανη Πόλη»

«Σας καλώ να γυρίσουμε μαζί σελίδα για τη Λαμία. Αυτή την Κυριακή, δεν ψηφίζουμε απλώς Δήμαρχο. Αποφασίζουμε για το μέλλον της Λαμίας....».

Σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό, που επέτρεπε να υπάρχει καλή ορατότητα σε όλους τους συγκεντρωμένους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος έκανε την κεντρική ομιλία του το βράδυ της Παρασκευής (24/5).

Δηλώνοντας συγκινημένος από την πολυπληθή συγκέντρωση, ξεκίνησε ευχαριστώντας όλον τον κόσμο που του έδωσε δύναμη στον προεκλογικό του αγώνα.

«Ο τόπος έχει ανάγκη από ένα στρατηγικό σχέδιο επανεκκίνησης του Δήμου.  Από ένα αναπτυξιακό σχέδιο, που θα κάνει την καρδιά της Λαμίας να χτυπήσει δυνατά», ήταν τα πρώτα λόγια του επικεφαλής του συνδυασμού «Λαμία Περήφανη Πόλη», σημειώνοντας στιγμές από τα «πάρα πολλά χιλιόμετρα» που διένυσε εκείνος και οι συνεργάτες του, για να καταγράψουν προβλήματα και σκέψεις που συμπεριελήφθησαν στο πρόγραμμα του συνδυασμού.

«Ένα ολοκληρωμένο, πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα, που δίνει απάντηση όχι μόνο στο ΠΟΥ θέλουμε να φτάσουμε, αλλά και στο ΠΩΣ θα τα καταφέρουμε», σημείωσε ο κ. Καραΐσκος.

Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του:

Δείτε τι έγραψε ο Θύμιος Καραΐσκος αμέσως μετά στο Facebook

Δείτε φωτορεπορτάζ από την προεκλογική συγκέντρωση του Θύμιου Καραΐσκου στην οδό Διάκου στη Λαμία: