Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκος Σταυρογιάννης: «Η Πρόταση Ευθύνης θα νικήσει!» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 23:55 Νίκος Σταυρογιάννης: «Η Πρόταση Ευθύνης θα νικήσει!» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Από το κέντρο της Λαμίας, από το κέντρο της Ελλάδας,  στέλνουμε μήνυμα προοπτικής, μήνυμα ελπίδας, μήνυμα νίκης».

Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, καλωσόρισε τους φίλους του συνδυασμού του «Πρόταση Ευθύνης» μπροστά από το εκλογικό του κέντρο στην οδό Ρήγα Φεραίου όπου στήθηκε η εξέδρα της ομιλίας.

Σε αυτή, ο Νίκος Σταυρογιάννης αναφέρθηκε στο τι παρέλαβε αυτός και οι συνεργάτες του πριν από πέντε χρόνια, συγκρίνοντας το με το σήμερα.

Αμέσως μετά την ομιλία ο Νίκος Σταυρογιάννης έγραψε στην ανάρτησή του στο FB του Συνδυασμού:

Επίθεση Σταυρογιάννη σε Καραΐσκο και Μπακογιάννη

Ενδεικτικά περιέγραψε ένα Δήμο «πνιγμένο στην κακοδιαχείριση, με δυσεπίλυτα προβλήματα», ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είχαν να αντιμετωπίσουν και συμπεριφορές  πολιτικάντικες από κατεστημένα συμφέροντα που ζημίωναν για χρόνια το Δήμο και τους δημότες του. Η επίθεση μάλιστα δεν περιορίστηκε μόνο στον προηγούμενο Δήμαρχο Γιώργο Κοτρωνιά, αλλά και στον σημερινό του αντίπαλο Θύμιο Καραΐσκο τον οποίο αποκάλεσε «αυτόκλητο σωτήρα», χρεώνοντας και σε εκείνον πολλές παραλείψεις και εμπόδια που συνάντησε ο Δήμος από την Περιφέρεια. Στο κάδρο βέβαια μπήκε και ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

Καταλήγοντας ο κ. Σταυρογιάννης κάλεσε τους δημότες να τον εμπιστευθούν ξανά, ώστε να ολοκληρώσει μαζί με παλιούς και νέους συνεργάτες, το έργο που ξεκίνησαν το 2014.

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από την ομιλία του Νίκου Σταυρογιάννη:

Δείτε φωτογραφίες από την αποψινή ομιλία του επικεφαλής της «Πρότασης Ευθύνης»