Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βιργινία Στεργίου: Μήνυμα νίκης και ενότητας από τους πολίτες της Στυλίδας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 23:59 Βιργινία Στεργίου: Μήνυμα νίκης και ενότητας από τους πολίτες της Στυλίδας!
Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία της Στυλίδας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής το πρόγραμμα των κεντρικών ομιλιών της Υποψήφιας Δημάρχου Στυλίδας κ. Βιργινίας Στεργίου.

 

Η επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενωμένη Ανατολική  Φθιώτιδα» απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους δημότες, και κυρίως στους νέους, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας χωρίς αντιπαλότητες και μικροπολιτικές και να εργαστούμε με μια νέα αντίληψη για να παραδώσουμε ένα Δήμο πρότυπο στις επόμενες γενιές.

«Η νίκη μας την Κυριακή θα είναι μόνο δική σας νίκη. Δεν θα ανήκει σε κανένα κόμμα, σε κανέναν κομματικό μεγαλοπαράγοντα. Η νίκη αυτή, η μεγάλη αφετηρία για την αλλαγή στην Ανατολική Φθιώτιδα, θα ανήκει μόνο σε εσάς! Μόνο στους ανθρώπους της πόλης μας!  Γιατί για μας, δεν υπάρχει κόκκινη, μπλε ή πράσινη Ανατολική Φθιώτιδα! Υπάρχει μόνο η ανεξάρτητη και ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα!

Και απέναντι σε όσους επιμένουν το βράδυ της Κυριακής, η Στυλίδα να εμφανίζεται με κόκκινο ή άλλο χρώμα στον εκλογικό χάρτη, τους απαντούμε: Το χρώμα θα είναι το λευκό. Το χρώμα της ανεξαρτησίας από κομματικές εξαρτήσεις, το χρώμα που θα συμβολίζει μια καθαρή, μια νέα αρχή για τον τόπο μας! Το χρώμα που θα συμβολίζει την ενότητα όλης της Ανατολικής Φθιώτιδας για να πάμε επιτέλους τον τόπο μπροστά....», τόνισε η κ. Στεργίου.

«Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς και δεν απαξιώνουμε την προσπάθεια κανενός. Προχωράμε μπροστά για να φτιάξουμε το Δήμο που οραματιζόμαστε με χαμόγελα και αισιοδοξία...», είπε η κ. Βιργινία Στεργίου, ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μια φορά ότι δημιουργήσαμε μια νέα δυναμική κοινωνική συμμαχία, η οποία είναι έξω και πάνω από κόμματα, βγαλμένη μέσα από την τοπική κοινωνία. 

Η υποψήφια Δήμαρχος Στυλίδας ευχαρίστησε τους κάτοικους της Ανατολικής Φθιώτιδας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους, επαναλαμβάνοντας ότι θα είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών και όχι μόνο εκείνων που ψηφίσαν το Συνδυασμό «Ενωμένη Ανατολική  Φθιώτιδα».

«Πάμε μπροστά, πάμε δυνατά, πάμε να φτιάξουμε μαζί  το Δήμο που ονειρευόμαστε!!!»

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από την ομιλία της Υποψήφιας Δημάρχου Στυλίδας Βιργινίας Στεργίου στη Στυλίδα:

Δείτε φωτογραφίες από την κεντρική ομιλία της Βιργινίας Στεργίου στη Στυλίδα: