Λαμία: Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια Επιμόρφωσης Εκπαιδευτών για τον ΑΣΕΠ!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 08:53 Λαμία: Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια Επιμόρφωσης Εκπαιδευτών για τον ΑΣΕΠ!

Το "ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" σε συνεργασία με τα «Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης» που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέρουν τα επτάμηνα επιμορφωτικά προγράμματα:

  1. Ειδική Αγωγή,
  2. Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων,
  3. Διδασκαλία της Ελληνικής, ως δεύτερης ξένης γλώσσας,
  4. Παιδοψυχολογία,
  5. Διαπολιτισμική Εκπαίδευση,

460 ωρών με έναρξη στις 6/6/2019 και λήξη στις 31/12/2019, του οποίου η επιτυχής παρακολούθηση και ολοκλήρωση οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης εγκεκριμένου από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ημερομηνία Λήξης Αιτήσεων 06/06/2019

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση και πληροφορία, στο Φροντιστήριο "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" - "ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ" , Κολοκοτρώνη και Λυκούργου 6 στη Λαμία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986108190

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση