Ευτυχώς που δεν τους άκουσε...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 08:45 Ευτυχώς που δεν τους άκουσε...

Το Ευχαριστώ του Δημήτρη.

Όταν κάποιοι του είπαν... «που πας να μπλέξεις...δεν αλλάζει τίποτα... η Λαμία είναι μια πόλη καταδικασμένη...» και άλλα παρόμοια, ο νεαρός δικηγόρος Δημήτρης Τζούφλας όχι μόνο δεν τους άκουσε, αλλά πείσμωσε ακόμη περισσότερο.

Φυσικά όταν πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Λαμία Περήφανη Πόλη» του Θύμιου Καραΐσκου δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν πρώτος με 1.518 σταυρούς στο κεντρικό ψηφοδέλτιο.

Ο Δημήτρης πιστεύει πως η ανάπτυξη της πόλης πρέπει να γίνει ταυτόχρονα προς πολλές κατευθύνσεις, για να αποτελέσει αυτό το ηλεκτροσόκ που απαιτείται για την επανεκκίνηση συνολικά του Δήμου. Δηλώνει έτοιμος να ιδρώσει τη φανέλα για να βοηθήσει ώστε η Λαμία να γίνει ξανά Περήφανη Πόλη!

Διαβάστε το Ευχαριστώ του Δημήτρη Τζούφλα για την εκλογή του.

Και τώρα που οι εκλογές είναι πλέον παρελθόν θέλω και εγώ με τη σειρά μου να πω:

1.518 προσωπικά ευχαριστώ; ΝΑΙ!

19.239 συλλογικά ευχαριστώ; Σίγουρα!

40.997 ευχαριστώ για όσους προσήλθαν στην κάλπη και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία; Πράγματι!

Αλλά και 20.986 εκκλήσεις για τους ανθρώπους που απείχαν προκειμένου να συμμετάσχουν στις επόμενες εκλογές!

Μέσω της εκλογικής διαδικασίας έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας και να τεθούμε προ των ευθυνών μας!

Παρόλα αυτά και επειδή δεν πρόκειται να αποβάλλω τη βασική μου ιδιότητα, αυτή του μέσου ψηφοφόρου, αυτή είναι η πιο κρίσιμη στιγμή να καταλάβουμε πως δεν απαιτούνται ούτε θριαμβολογίες από τη μία πλευρά αλλά ούτε και καταστροφολογία από την άλλη. Πρέπει όλοι μαζί, πλέον, να αποδείξουμε πως οι εξαγγελίες για συνεργασία, συνεννόηση και συναίνεση δεν είναι προεκλογικά μανιφέστα αλλά στάση ζωής που έχει ως στόχο την ανάδειξη της Λαμίας σε ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ!

Υ.Γ. 1: Πολλά ευχαριστώ σε πολλούς αφανείς «ήρωες» που με στήριξαν λες και ήταν οικογένεια. Ή μάλλον είναι οικογένεια, γιατί οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγουμε!

Υ.Γ. 2: Ιδού η … Λαμία, ιδού και το πήδημα (συμπεριλαμβανομένου και εμού στις αποδείξεις για πράξεις και όχι για λόγια)!

Υ.Γ. 3: Forza για μία ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ!

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Κων. Τζούφλας
(ένας από τους 41 που πλέον θα πρέπει να λογοδοτούν)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση