Τον «ξεπροβόδισαν» για τη μάχη των εκλογών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 20:50 Τον «ξεπροβόδισαν» για τη μάχη των εκλογών

Η σημερινή μέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη για τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα Γιάννη Οικονόμου, αφού οι συνεργάτες του τον «ξεπροβόδισαν» για τη μάχη των εκλογών.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Γιάννης Οικονόμου είναι από το 2011 συνιδρυτής και Εμπορικός Διευθυντής σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων. Μια εταιρεία που έχει εξαγωγικό προσανατολισμό και ανοδική πορεία στην αγορά.

«Η δουλειά μου είναι που μου εξασφαλίζει την ανεξαρτησία που χρειάζομαι για να είμαι ελεύθερος χωρίς εξαρτήσεις και να ασχολούμαι με την πολιτική έτσι όπως η συνείδηση μου ορίζει.
Η επαφή και η συνεργασία με τους κτηνοτρόφους, τους εμπόρους, τους καταναλωτές, τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, τους ανταγωνιστές είναι η αυθεντική γνώση του πως λειτουργεί η πραγματική οικονομία. Στην πράξη, όχι στα λόγια. Είναι αυτό που με κάνει να καταλαβαίνω τι και πως πρέπει να αλλάξει για να απελευθερωθούν οι δημιουργικές μας δυνάμεις.
Η σημερινή ήταν μια πολύ ιδιαίτερη μέρα. Οι συνεργάτες και οι συνέταιροι μου με «ξεπροβόδισαν» για τη μάχη των εκλογών με τις ευχές και τη θετική τους ενέργεια.
Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για τις ευχές αλλά κυρίως για όλα τα παραπάνω...», σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου στη σελίδα του στο facebook.

Δείτε την ανάρτησή του...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση