Λαμία: Μοναδικές προσφορές σε κουρτίνες μόνο στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ"!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 09:14 Λαμία: Μοναδικές προσφορές σε κουρτίνες μόνο στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ"!

Τώρα μπορείς κι εσύ να εκμεταλλευτείς το super καλοκαιρινό 20ήμερο προσφορών σε κουρτίνες, από τα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" που βρίσκονται Καποδιστρίου 25, στη Λαμία και Σοφοκλέους & Ερκύνας στη Λιβαδειά!

Κάντε τώρα τις αγορές σας με έκπτωση 30% σε επιλεγμένους οίκους υφασμάτων και αποκτήστε τις κουρτίνες των ονείρων σας!!!

Τα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ", σε Λαμία και Λιβαδειά, έχουν δημιουργήσει για εσάς διακοσμητικές προτάσεις, βάσει των αναγκών σας και τις τάσεις της μόδας.

Μπορείτε να βρείτε κουρτίνες για κάθε γωνιά του σπιτιού σας, από μοναδικά υφάσματα και στην καλύτερη ποιότητα.

Στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" επιλέγουν μαζί σας τα υλικά μέσα από μία πλήρη συλλογή κουρτινών, υφασμάτων, επιπλώσεων, ταπετσαριών τοίχου και υλοποιούν το τελικό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στα μέτρα σας.

Με συνεχή ενημέρωση για τις νέες τάσεις χρωμάτων και συνδυασμών, είναι έτοιμοι να σας παρουσιάσουν με ενθουσιασμό ότι πιο φρέσκο υπάρχει στην αγορά, για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" στην οδό Καποδιστρίου 25, στη Λαμία και Σοφοκλέους & Ερκύνας στη Λιβαδειά, και αποκτήστε με 30% έκπτωση τις κουρτίνες για το σπίτι, το γραφείο και κάθε αγαπημένο σας χώρο!!!

Καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" στη Λαμία, Καποδιστρίου 25 (τηλ: 22310 67747) και Σοφοκλέους & Ερκύνας στη Λιβαδειά (τηλ: 22610 80646)

facebook.com/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΛΑΜΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση