Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Για ακόμη μία χρονιά μεταξύ των πρώτων εταιρεία της πόλης μας!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 07:01 Λαμία: Για ακόμη μία χρονιά μεταξύ των πρώτων εταιρεία της πόλης μας!

Μια ακόμα διάκριση για το Pharmacy2go.gr καταγράφηκε στο ήδη πλούσιο παλμαρέ του!

Η εταιρεία από τη Λαμία αναδείχθηκε ανάμεσα στα κορυφαία Superbrands 2018-2019 στην κατηγορία του ηλεκτρονικού εμπορίου, στην 6η διοργάνωση στην Ελλάδα του παγκοσμίου φήμης θεσμού.

Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα 3/6 και το Pharmacy2go ήταν εκεί. Το βραβείο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης  της επιχείρησης Φαρμακοποιός κ. Παύλος Αντζουλής ο οποίος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του για τα συγχαρητήρια, δήλωσε στο LamiaReport:

«Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια, τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλη την ομάδα μας. Η βράβευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την επιχείρηση μας, για όλα τα παιδιά που εργάζονται εδώ και για την πόλη μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους τους συμπολίτες μας που έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, καθώς και όλους του πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι στο άμεσο μέλλον θα εξελίξουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας, με κύριο στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αντζουλής.

Οι εταιρείες που αναδείχθηκαν από τον διαγωνισμό Corporate Superbrands Greece 2018-19 φέρουν ουσιαστικά τη σφραγίδα διαρκούς αριστείας των Superbrands, του διεθνούς οργανισμού που εκπροσωπείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο.

Κατά τη διαδικασία της ανάδειξης των νικητών επιλέχθηκαν 1.500 περίπου εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και χωρίστηκαν σε κλάδους, που καλύπτουν όλο το φάσμα της Ελληνικής οικονομίας. Στη συνέχεια επιλέχθηκαν 15 εταιρείες ανά κλάδο. Στην τελική φάση η κριτική επιτροπή και το ευρύ κοινό μέσω της εταιρείας έρευνας αγοράς MARC A.E. ανέδειξαν τις 7 κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες ανά κλάδο.

Ανάμεσα στους βραβευόμενους της βραδιάς, πέραν του Pharmacy2go.gr , ήταν και εταιρείες όπως Mercedes-Benz Ελλάς, Titan Ciment, Nak Shoes, NN Group Ασφαλιστική, Rolex Ελλάς, Ελληνικά Πετρέλαια, Minoan Lines, , AXA, Skroutz.gr, Πλαίσιο, Σκλαβενίτης και άλλες πολλές κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.