Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Ευχαριστώ της πρώτης κυρίας του Συνδυασμού του Απ. Γκλέτσου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 20:44 Το Ευχαριστώ της πρώτης κυρίας του Συνδυασμού του Απ. Γκλέτσου

Από τη Φθιώτιδα η μοναδική πρωτιά γυναίκας στα ψηφοδέλτια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πρόκειται για την κα Σοφία Αγγελοπούλου - Παπανικολάου, η οποία με 3697 ψήφους κατατάχθηκε πρώτη από τους πρώτους των υποψηφίων του συνδυασμού του Αποστόλου Γκλέτσου "Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση" , στη Στερεά Ελλάδα. 

Η ίδια δηλώνει ευγνώμων και αισιόδοξη για την συμμετοχή της στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση της Σοφία Αγγελοπούλου - Παπανικολάου:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά και μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο  τους! Η πρώτη ανάμειξη  μου με την πρόκληση του εκλέγεσθαι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κατατάσσοντας με την κορυφή. Η επιλογή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο ενός μαχητικού ανθρώπου και εκ των πλέον επιτυχημένων αυτοδιοικητικών τελικά με δικαίωσε. Ο Δήμαρχος που δεν δίστασε να αφήσει την καρέκλα του για λόγους πατριωτικής αρχής, τον περασμένο Φεβρουάριο, έριξε τη ζαριά του στην Περιφέρεια κι εμείς ήμασταν όλοι στο πλευρό του. Ο προεκλογικός αγώνας μας δύσκολος και όμορφος συνάμα. Με ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό διεκδικήσαμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Παλεύοντας με άνισους όρους καταφέραμε να φτάσουμε πολύ ψηλά! Όραμα και βαθιά προσδοκία μου είναι, ο νέος Περιφερειάρχης και σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο μέσα από γόνιμο διάλογο και ειλικρινή συνεργασία να καταρρίψουμε τους μύθους, να ανατρέψουμε το κατεστημένο, έτσι ώστε  στο τέλος της θητείας μας να μπορέσουμε να  κοιτάξουμε τους συμπολίτες  μας στα μάτια , κι εκεί να δούμε μόνο την ευγνωμοσύνη και την ελπίδα!»