Λαμία: Ήταν όλοι εκεί για το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 09:06 Λαμία: Ήταν όλοι εκεί για το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

1056 γκολ… 1056 χαμόγελα!... για την υποστήριξη της δράσης του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία διοργανώθηκε το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου 2019, στο γήπεδο της πόλης, το 2ο Παμφθιωτικό Παιδικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά με Παράλληλες Δράσεις ....1056 γκολ....1056 χαμόγελα!

Το τουρνουά έγινε με τη συμμετοχή ποδοσφαιρικών ομάδων Μαθητών Δημοτικών Σχολείων & Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Φθιώτιδα και σε όλη την Ελλάδα.

Σε δηλώσεις της η επικεφαλής της Εκπαίδευσης στη Στερεά Ελλάδα κ. Ελένη Μπενιάτα αφιέρωσε αυτη τη γιορτή στην 8χρονη Αλεξία από τις Θεσπιές. που τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα.

Μάλιστα όπως είπε η κ. Μπενιάτα θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης στα σχολεία ώστε τα παιδιά να ενημερωθούν πόσο επικίνδυνο και το έθιμο με τις μπαλωθιές και ευχήθηκε στην εκδήλωση που θα γίνει του χρόνου να είναι παρούσα και η μικρή Αλεξία από τις Θεσπιές.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τη 2η ημέρα της γιορτής στο ΔΑΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση