Ράχες: Το καλοκαίρι ξεκίνησε στο NISI, εσείς θα μείνετε σπίτι;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 10:22 Ράχες: Το καλοκαίρι ξεκίνησε στο NISI, εσείς θα μείνετε σπίτι;

To NISI γιορτάζει το καλοκαίρι με νέες συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

Το Σάββατο 8 Ιουνίου ξεκινάμε με τουρνουά Beach Tennis που μπορείτε να παρακολουθήσετε στα γήπεδά μας, δωρεάν δραστηριότητες για τα παιδιά όπως πάντα και περισσότερες νέες γεύσεις στο εστιατόριό μας!

Λίγο αργότερα ένα ξεχωριστό απογευματινό Zumba Party με κέφι, πολλά χρώματα και για καλό σκοπό!

Το βραδάκι στις 22.00 πάρτε θέση στο NISI bar για διασκεδαστική παντομίμα με θέμα το βιβλίο και τον κινηματογράφο ενώ παράλληλα μπορείτε να απολαμβάνετε το δροσιστικό κοκτέιλ σας!

Συνεχίζουμε δυναμικά την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 15:00 και υποδεχόμαστε τα BubbleBalls που ταξιδεύουν στο NISI και ξεσηκώνουν τους μικρούς μας φίλους σε ένα ατελείωτο ξεφάντωμα με την παρέα τους!

Τα BubbleBalls είναι ένα νέο διασκεδαστικό και πρωτοποριακό παιχνίδι. Φορώντας την φουσκωτή μπάλα ως στολή, είσαι έτοιμος να δώσεις νέο νόημα σε αθλητικές δραστηριότητες που ήδη γνωρίζεις, αλλά και σε νέα παιχνίδια που θα σε συναρπάσουν.

Στον κόσμο των BubbleBalls η σύγκρουση σημαίνει διασκέδαση και πολύ γέλιο, και τώρα έχεις την ευκαιρία μαζί με την παρέα σου να ανακαλύψεις και εσύ την δραστηριότητα που ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει, δίνοντάς σου την ευκαιρία να παίξεις, να γελάσεις και να γυμναστείς, φορώντας την τεράστια φουσκωτή σου μπάλα.

Είσαι έτοιμος για την πιο διασκεδαστική σύγκρουση που έκανες ποτέ;

*Το κόστος είναι 5€ άνα άτομο για 20' ( η τιμή συμπεριλαμβάνει και την χρήση του χώρου).
Επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο
☎️ 210 2636657 & 698 1191821
https://www.facebook.com/events/2331750437111044/

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση