Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για πρώτη φορά στη Λαμία το καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών "Jolly Phonics"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 07:59 Για πρώτη φορά στη Λαμία το καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών "Jolly Phonics"

Είναι γεγονός! Το καινοτόμο πρόγραμμα "Jolly Phonics", η φωνητική μέθοδος εκμάθησης Αγγλικών, έρχεται για πρώτη φορά στη Λαμία στο «Κέντρο Ξένων Γλωσσών - Χριστίνα Ψειροπούλου»!

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά έχουν ήδη αρχίσει!!!

Κλείστε θέση τώρα στα νέα τμήματα Smart A’ Junior - 2 μέρες την εβδομάδα ΜΟΝΟ 40€ /μήνα.

Το «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Χριστίνα Ψειροπούλου», με πολυετή πείρα στην εκμάθηση Αγγλικών σε παιδιά όλων των ηλικιών, πρωτοτυπεί για ακόμη μία φορά και διδάσκει σε αποκλειστικότητα για τη Λαμία το νέο καινοτόμο πρόγραμμα Jolly Phonics, το οποίο χρησιμοποιείται στα σχολεία της Αγγλίας και Αυστραλίας.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μία διασκεδαστική, πολύ-αισθητηριακή, φωνητική μέθοδος που αναγνωρίζεται ευρέως ως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μαθαίνουν τα παιδιά να διαβάζουν και να γράφουν στα Αγγλικά.

Διδάσκει τους ήχους και όχι τα γράμματα σε μια γλώσσα που η προφορά των λέξεων δεν έχει καμία σχέση με τη γραφή τους.

Το «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Χριστίνα Ψειροπούλου» διαθέτει έναν μοντέρνο και φιλόξενο χώρο, όπου υποδέχεται τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Οι έμπειροι καθηγητές του βρίσκονται πάντα δίπλα στους μαθητές και η εκμάθηση των Αγγλικών γίνεται παιχνίδι.

Κάντε και εσείς τώρα την εγγραφή σας στο «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Χριστίνα Ψειροπούλου» και δώστε τη δυνατότητα στο παιδί σας να μάθει Αγγλικά εύκολα και γρήγορα, από τους καλύτερους!!!

«Κέντρο Ξένων Γλωσσών Χριστίνα Ψειροπούλου»
Παλαιολόγου 25 - Λαμία, 2ος όροφος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 31600
Ώρες λειτουργίας 10-12 π.μ και 6-9 μ.μ

Facebook: Kέντρο Ξένων Γλωσσών - Χριστίνα Ψειροπούλου Κάθρην Βέργου