Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Μάθε με ένα κλικ τα πάντα γύρω από την «Υγεία & Κάνναβη»!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 09:05 Λαμία: Μάθε με ένα κλικ τα πάντα γύρω από την «Υγεία & Κάνναβη»!

Το κατάστημα «Υγεία & Κάνναβη», στην οδό Καραϊσκάκη 6 στον πεζόδρομο της Λαμίας, έρχεται ακόμα πιο κοντά σας με το νέο του e-shop!

Υπάρχουν φορές που είναι δύσκολο να μάθει κάποιος και να ενημερωθεί σχετικά με την κάνναβη και τις θεραπευτικές της ιδιότητες.

Γι' αυτό φροντίζει το κατάστημα «Υγεία & Κάνναβη» να σας εξυπηρετήσει άμεσα, εύκολα και να σας ενημερώσει πλήρως σε ότι αφορά τη θεραπευτική κάνναβη.

«Επίσημα, λοιπόν, μετά από πολύ καλλιτεχνικό κόπο αλλά με μεράκι και αγάπη φτιαγμένο από τον Iraklis Tsagarakis, σας παρέχουμε το e-shop μας «Υγεία & Κάνναβη», ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προϊόντα μας και online.

Καλές περιηγήσεις από την ομάδα μας Fotis Fotopoulos, Alexandros Mentzeniotis, Ekati Alchemy Lab

Στο e-shop μπορείτε να βρείτε κρέμες προσώπου, αποσμητικά, προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, όπως ζυμαρικά, σπορέλαιο και κεραλοιφές.

Η ομάδα του «Υγεία & Κάνναβη» θα σας εξυπηρετήσει άμεσα, ενώ με ένα απλό μήνυμα μπορεί να σας λύσει και πολλές από τις απορίες σας ή να σας δώσει όποια πληροφορία χρειάζεστε.

Ότι χρειάζεστε γύρω από τη θεραπευτική κάνναβη θα το βρείτε στο κατάστημα «Υγεία & Κάνναβη» στη Λαμία, καθώς και στο e-shop του.

«Υγεία & Κάνναβη» - Προϊόντα θεραπευτικής κάνναβης
Καραϊσκάκη 6 (πεζόδρομος) - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986631519
Facebook:
Υγεία & Kannabi CBD Oil Λαμία
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: Υγεία & Κάνναβη