Λαμία: Πισίνα ή θάλασσα; Σπορ ή ξαπλώστρα; Στιλ ή άνεση; Για όλα όσα ζητάς… πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!(ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 12:39 Λαμία: Πισίνα ή θάλασσα; Σπορ ή ξαπλώστρα; Στιλ ή άνεση; Για όλα όσα ζητάς… πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!(ΦΩΤΟ)

Welcome Summer! Η αγαπημένη μας εποχή επιτέλους έφτασε και πρώτα στη λίστα shopping είναι τα μαγιό και τα αξεσουάρ για την παραλία αφού ανυπομονούμε να φορέσουμε τις νέες τάσεις που θα μας φτιάξουν την αυτοπεποίθηση και να κάνουμε αυτό το καλοκαίρι εντυπωσιακές εμφανίσεις στη θάλασσα και στην πισίνα!

Και αυτή τη σεζόν με μία βόλτα αποκτήσαμε τα καλύτερα σε έναν μόνο προορισμό! Πού αλλού; Μα φυσικά στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! Στις νέες  συλλογές μαγιό και αξεσουάρ παραλίας θα βρεις  το ιδανικό για το δικό σου σώμα και στιλ αφού σε έναν μόνο όροφο μπορείς να δοκιμάσεις κομμάτια από μία μεγάλη γκάμα σχεδίων που αντιπροσωπεύουν και τα πιο hot trends της σεζόν αλλά και μία ποικιλία για κάθε σωματότυπο γυναίκας και άντρα.

ΑΝΔΡΙΚΑ

Στον 2ο όροφο θα βρείτε τις ανδρικές συλλογές μαγιό RALPH LAUREN, POLO CLUB, TOMMY HILFIGER, ARMANI, MINERVA, JACK & JONES, PEPE JEANS, NAUTICA, LACOSTE, SUPERDRY, DIESEL και  σαγιονάρες HAVAIANAS

Μαγιό Ralph Lauren

Μαγιό σε μπλε και κόκκινο χρώμα από ύφασμα 100%πολυεστέρα που στεγνώνει γρήγορα. Και τα δύο Ralph Lauren

Αν έχεις κλασικό στιλ , οι συλλογές Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Armani και Polo Club, είναι αυτό που αναζητάς. H κόκκινη, λευκή και μπλε χρωματική παλέτα δοσμένη με ένα διαφορετικό twist αλλά και τα γνωστά διαχρονικά σχέδια των κορυφαίων brands που επαναδιατυπώνονται .

Τα υφάσματά τους που στεγνώνουν πιο γρήγορα από τα συνηθισμένα θα σε ενθουσιάσουν!

Μαγιό σε μπλε και κόκκινο χρώμα από ύφασμα 100%πολυεστέρα που στεγνώνει γρήγορα. Και τα δύο Tommy Hilfiger

 

Μαγιό σε μπλε χρώμα από ύφασμα 100%πολυεστέρα που στεγνώνει γρήγορα, BOSS

Μαγιό από πολύ μαλακό ύφασμα 100%πολυεστέρα που στεγνώνει γρήγορα, ARMANI. Πετσέτα θαλάσσης Das Home 

Για άνδρες που τολμούν να ξεφύγουν από τα διαχρονικά σχέδια, η μόδα φέτος προστάζει μαγιό σε φωτεινά χρώματα, παστέλ αποχρώσεις και τροπικά prints για τους πιο cool τύπους της παραλίας.

 Άνετη εφαρμογή, κατασκευασμένα από ανθεκτικό, συνθετικό υλικό, σε μοντέρνα prints και σούπερ οικονομικές τιμές τα μαγιό της εταιρείας Jack & Jones θα σας ενθουσιάσουν.

Μαγιό Jack & Jones 15,99€

Μαγιό φυστικί με prints και μαγιό κίτρινο και τα δύο GANT

Μαγιό με σχέδια και μαγιό πορτοκαλί και τα δύο Jack & Jones ,15,99€

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ

Κλέψτε την παράσταση στην παραλία ή την πισίνα με θηλυκά μαγιό, ολόσωμα ή μπικίνι!

Είτε αναζητάτε μαγιό σε νεανικό στυλ  όπως με σχέδια σε 80’s-90’s αισθητική , είτε κάποιο που να κάνει απλώς τέλεια εφαρμογή αγκαλιάζοντας τις καμπύλες σας, εδώ έχετε αμέτρητες επιλογές.

Στο γυναικείο τμήμα σας περιμένουν οι νέες συλλογές μαγιό SOLANO , BLU4U, TRIUMPH, DORINA, GOSSIP, ARMANI, TOMMY HILFIGER, LIU JO , PEPE JEANS, CALVIN KLEIN, SUPERDRY, ELLESSE αλλά και πολλά αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το look σας , όπως καφτάνια, καπέλα, τσάντες θαλάσσης των εταιρειών SOLANO , LIU JO, LOVELY HATS και  νέα σχέδια στις σαγιονάρες  HAVAIANAS

Ολόσωμο μαγιό BLU4U 28,40€

Must-have για το καλοκαίρι του 2019, ένα μπικίνι ή ολόσωμο σε neon / fluo χρώμα που ταιριάζει και σε ανοιχτές αλλά και σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

Ολόσωμο μαγιό BLU4U και καπέλο Lovely Hats

Ολόσωμα μαγιό  με έντονα κοψίματα στη μέση ή με βαθύ V ντεκολτέ καθώς και αυτά με τον έναν ώμο έξω είναι απαραίτητα για τις γυναίκες που δεν θέλουν να περνούν απαρατήρητες ! Θηλυκό και σέξυ, ένα σε μαύρο, πετρόλ ή εκάι –  που είναι μεγάλο trend – θα τονίσει όμορφα τις γραμμές της σιλουέτας σου, κάνοντας τη μέση σου να δείχνει πιο λεπτή!

Ολόσωμο μαγιό BLU4U 28,40€

Έντονα χρώματα και sporty σχέδια είναι τα αγαπημένα των fashion influencers ήδη από πέρυσι ενώ φέτος τα βλέπουμε σε μεγαλύτερη ποικιλία μετά την απήχηση που είχαν ( Δες οπωσδήποτε τα μαγιό της Ellesse αν αγαπάς αυτό το ύφος)

Ολόσωμο μαγιό Ellesse

Τα μίνιμαλ κομψά μαγιό που βρίσκουμε σε αρκετές συλλογές είναι μία πολύ καλή επιλογή για φέτος , όπως τα μπικίνι με balconette σουτιέν που θυμίζει γραμμή εσωρούχων και που κάνουν δυναμική επιστροφή και που οι γυναίκες λατρεύουν για την στήριξη που προσφέρουν.

 

 

Μπικίνι BLU4U

Μπικίνι Solano, καπέλο Lovely Hats

Για εσάς που παραμένετε σταθερές στην αξία του κλασικού μπικίνι με καλή εφαρμογή και σωστή στήριξη για το στήθος, τα brands που εμπιστεύεστε ( όπως Dorina, Triumph) προτείνουν γεωμετρικά σχήματα, ρίγες,  πουά ή floral prints και βολάν  που θα προσδώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνισή σας.

Σλιπ BLU4U 11,92€ 

Σουτιέν τριγωνάκι με ενίσχυση από μπικίνι Solano και σλιπ Gossip, τσάντα θαλάσσης με νεσεσέρ Lovely Hats

Aνακάλυψε περισσότερα σχέδια σε μαγιό τώρα στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και μην παραλείψεις  να ρίξεις μια ματιά στα αξεσουάρ , για να συμπληρώσεις το look σου. Καφτάνια, τσάντες, πετσέτες, καπέλα και σαγιονάρες  σε περιμένουν για να ολοκληρώσεις  άψογα το στιλ σου!

Galini Wellness Spa & Resort

Galini Wellness Spa & Resort

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AKIS LOUKAS / MAG24

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Galini Wellness Spa & Resort  στα Καμένα Βούρλα για τη φιλοξενία της φωτογράφισης

politikos-logo

Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 38604
www.politikos-shop.gr
Facebook/Πολιτικός Πολυκατάστημα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση