Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Ευχαριστώ του Θανάση Ντούζγου για την εκλογή του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 14:42 Το Ευχαριστώ του Θανάση Ντούζγου για την εκλογή του

Διαβάστε το ευχαριστήριο του γνωστού Οφθαλμιάτρου Θανάση Ντούζγου ο οποίος για πρώτη φορά εκτέθηκε στις δημοτικές εκλογές, με συνδυασμό «Λαμία Περήφανη Πόλη» του Θύμιου Καραΐσκου, και οι συμπολίτες του τον τίμησαν και όταν εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο στο νέο ΔΣ που θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

«Φίλες και φίλοι,

Όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας, αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά. Η εκλογή μου στη θέση του δημοτικού συμβούλου στην πρώτη ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, αλλά και ευθύνη.

Στο Θύμιο Καραΐσκο, που με επέλεξε ως μέλος της ομάδας του, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Στους ανθρώπους που γνώρισα στην πορεία αυτή, που με ενθάρρυναν και με πίστεψαν, υπόσχομαι ότι δεν θα τους απογοητεύσω. Στην οικογένειά μου, που με ανέχτηκε και με στήριξε, ένα ευχαριστώ δεν θα είναι ποτέ αρκετό.

Στους συνυποψηφίους μου, εκλεγμένους ή μη, και σε όλους τους αφανείς ήρωες οι οποίοι έδωσαν έναν δυνατό και έντιμο προεκλογικό αγώνα εύχομαι καλή δουλειά και καλή τύχη.

Από πρώτη Σεπτέμβρη η δουλειά ξεκινά, με συνεργασία, όραμα και μεθοδικότητα ώστε η Λαμία στο τέλος της θητείας μας να αποτελεί πραγματικά το κέντρο της Ελλάδος».

Αθανάσιος Δ. Ντούζγος MSc, F.E.B.Ophth
Χειρουργός Οφθαλμίατρος