Η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου στον ΣΚΑΪ: «Στη Φθιώτιδα χρειαζόμαστε δουλειές»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 08:00 Η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου στον ΣΚΑΪ: «Στη Φθιώτιδα χρειαζόμαστε δουλειές»

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένη σήμερα η υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία κα. Ελένη Μακρή-Θεοδώρου.

Η κα. Μακρή-Θεοδώρου στην τοποθέτησή της παρουσίασε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη ως την λύση στο πρόβλημα ανεργίας που αντιμετωπίζει η Φθιώτιδα.

Είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε νέους ανθρώπους που πρωτεύουν στην εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έχουμε ένα υπερεκπαιδευμένο και υψηλών αποδόσεων ανθρώπινο δυναμικό το οποίο κατευθύνεται στα αστικά κέντρα και στο εξωτερικό. Για να αναστραφεί αυτό χρειαζόμαστε δουλειές.»

Η κα. Μακρή-Θεοδώρου με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής και στις 7 Ιουλίου διεκδικεί σταυρό προτίμησης από τους πολίτες της Φθιώτιδας.

Δείτε απόσπασμα από την παρουσία της κας Μακρή-Θεοδώρου στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση